Er det her tøj upassende? Kvinde blev tvunget i andet tøj, hvis hun skulle flyve med

Foto: Privat

Thomas Cook bad en ung pige om at forlade et fly, hvis ikke hun ville tage noget mere passende tøj på. Problemet var bare, at hendes tøj på ingen måde krænkede de andre passagerer på flyet.

Mode er en subjektiv ting, og derfor vil alle sjældent være enige i, hvad der ser godt ud og hvad der ikke ser godt ud. For en ung kvinde der skulle fra Bham til Tenerife med Thomas Cook, fandt hun dog ud af, at nogle mennesker gik ret meget op i, hvad det var, hun var iført.

Inden flyet skulle lette, henvendte hele fire personer fra personalet sig omkring hende, og fortalte hende, at hendes tøj var upassende, og at hun som minimum skulle tage en jakke på, ellers ville de bede hende om at forlade flyet.

Læs også

74-årig bedstefar bandlyst fra bookmaker – ”Jeg vandt for meget med mit system”

Den unge pige var chokeret, og det er forståeligt, for når man ser billedet hun har lagt op ad sin påklædning på det sociale medie twitter, så er det heller ikke noget, der burde få kabinepersonalet til at henvende sig.

”Jeg skulle flyve fra Bham til Tenefire, og Thomas Cook fortalte mig, at de ville fjerne mig fra flyet, hvis ikke jeg ’tog noget mere på’ da jeg ’krænkede andre’ og var ’upassende,” skriver hun i sit opslag og fortsætter:

”De havde fire fra kabinepersonalet omkring mig, hvor de ville tage min bagage og hjælpe mig af flyet,”

Folk bakker hende op

Den unge pige fortsætter med at kommentere på twitter, hvor hun uddyber historien. Her fortæller hun blandt andet, at der ikke var nogle af passagerne ombord på flyet, der følte sig krænket over hendes påklædning.

”Jeg informerede personalet om, at der ikke var informeret på hjemmesiden omkring ’upassende påklædning’ Jeg rejste mig op, og spurgte om nogle følte sig krænket, og der var ikke nogen, der sagde en lyd. Jeg vil sætte pris på, hvis i vil stemme i afstemningen herunder,” skriver hun, hvor hun har tilføjet en afstemning om hvorvidt hendes tøj var upassende eller ej.

77.928 har i skrivende stund stem, og hele 80 % mener, at hendes tøj var passende til en flyvning, mens 20 % mente, at det var upassende.

Hun fortæller også, at personalet gjorde resten af flyet opmærksomme på situationen over højtaleranlægget, hvilket ikke gjorde det mindre pinligt for den unge passager.

”De meddelte, at jeg var upassende foran hele flyet. Jeg var fysisk rystet, og de kunne tydeligt se det. Alligevel fortsatte de med at seksualisere og latterliggøre mig. Det er den værste oplevelse i mit liv,” fortæller hun.

Selskabet Thomas Cook har sidenhen udtalt sig til hjemmesiden LadBible omkring sagen, og de fortæller, at de burde have håndteret sagen bedre.

”Vi er kede af, at vi har såret Frk. O’Connor. Det er klart, at vi kunne have håndteret sagen bedre. Det er almindeligt, at de fleste flyselskaber har en passende beklædningspolitik,” lyder det fra en talsmand fra Thomas Cook.

De fortæller ligeledes, at det gælder både mænd og kvinder, og at det kan være svært for personalet at gennemføre denne politik uden at såre nogle.

Resultat blev, at pigen lånte hendes kusines jakke, og hun fik derfor lov til at gennemføre flyvningen.

Læs også

Mor tvinger fly til at vende om da hun opdager, hvad hun har glemt

 

 

Dagens Gossip