Er du typen, der skal op og tisse om natten? Så er denne opfindelse lige noget for dig

Foto: Shutterstock

En opfindelse til både børn og vokse gør det lettere at gå på toilettet i nattens mulm og mørke.

Hvad enten man er ung eller gammel, så har vi alle prøvet at blive vækket fra vores nattesøvn af en sprængfyldt blære, der ikke kan vente længere på at blive tømt.

Derfor må man træde ud af den lune seng og famle sig vej til badeværelset, hvor et dilemma venter: For skal man tænde for lyset og øjeblikkeligt lade sig forblænde som en vampyr i dagslys, eller skal man forrette sin nødtørft i mørke velvidende, at det er møg-besværligt.

Læs også

Derfor må du aldrig lægge toiletpapir på brættet, når du besøger et offentligt toilet

Vælger man at tænde for lyset, risikerer man at blive alt for vågen, og vælger man mørket, risikerer man at slå tåen ind i bruseren eller sætte sig forkert på brættet, ligesom det i øvrigt er en rigtig dum idé for en mand at tissende stående i buldermørke.

Heldigvis findes der en løsning i form af en række smarte og farvede LED-belysninger, som er beregnet dit toilet.

Det geniale toilet-lys fås i mange forskellige varianter, men fælles for dem alle er, at de skal monteres i toiletkummen, hvor de tænder automatisk, når du som en zombi kommer stavrende midt om natten. Det skyldes en indbygget bevægelsessensor, der kan registrerer dit nattelige toiletbesøg.

Samtidig kan du på flere af de små LED-belysninger skifte mellem flere forskellige farver, så du mandag nat mødes af en toiletkumme med et grønt skær, tirsdag er den lilla, onsdag er den rødt og så videre.

Det er ikke umuligt, at du allerede har anskaffet dig et sensorstyret LED-lys til dit toilet, da opfindelsen er flere år gammel. For nylig har en række mødre dog delt ud af deres erfaringer med opfindelsen, som har vist sig ikke kun at være effektiv, når de voksne skal på toilettet.

Tidligere på ugen var australske Mel Thitchener nemlig en tur i sit lokale supermarked, hvor hun faldt over de små natlamper til toilettet, som hun straks lagde ikke sin kurv. Det skriver Mirror.

Læs også

Er dit hjem beskidt? Så glemmer du muligvis denne lille detalje

Det smarte lys var dog ikke til hende selv, men til hendes børn, der i længere tid ikke har turde gå på toilettet om natten, da de var mørkeræd. Samtidig blev de lysvågne, hvis badeværelseslyset blev tændt, hvilket havde skabt noget af et dilemma i det australske hjem.

Derfor valgte Mel Thitcheners at købe toilet-lampen for at se, om den kunne gøre hendes børn mere trygge, når de skulle på toilettet midt om natten, og allerede efter et par dage havde nyindkøbte gjort en kæmpe forskel.

- Vi har haft lyset de sidste to nætter, og mine børn på fem og ni år er så glade for det, skriver hun på Mamamia, der er Australiens største online mødested for kvinder.

Snart skulle det dog vise sig, at adskillige andre mødre havde benyttet sig af samme trick - til stor succes for deres børn, der nu selv turde at gå på toilettet om natten.

Derfor er det farvestålende toilet-lys altså ikke kun smart til de af os, der går i seng med en fyldt blære, men også til børn, der er betænkelige ved at bevæge sig ud på et mørkt badeværelse midt om natten.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip