Familie gør uhyggelig opdagelse på foto af baghaven - nu leder de efter svar

Ane Sørensen

392 uger siden

|

16/01/2017
Viralt
Foto: Privat/Imgur
Foto: Privat/Imgur
En familie var netop flyttet ind i deres nye hus, da de tog disse billeder, som viser en mystisk skikkelse. Nu diskuterer folk på sociale medier livligt, hvad det mon kan være.

Dagens topnyheder

To umiddelbart uforklarlige billeder af en dunkel baghave har sat gang i en vild diskussion på de sociale medier.

Det skriver britiske Mirror.

Billederne er angiveligt taget lige efter hinanden. På det første billede ser man en græsplæne og nogle træer, der bliver oplyst af en gadelygte og en fuldmåne. Det næste billede viser præcis det samme motiv. Men her kan man også se en lav skikkelse, der ser ud til at løbe hen over det mørke græs.

De mystiske billeder er delt på det sociale medie Imgur med følgende tekst:

- Et af mine familiemedlemmer tog disse to billeder den nat, hvor fuldmånen var usædvanligt stor. De blev taget i haven ved det hus, de havde købt for nylig og ikke engang var færdige med at flytte ind i. 

- Ting, jeg har bemærket, som gør mig nysgerrig: Den ser ud til at gå på to bagben, den kaster en skygge sammenlignet med første billede, og den er ikke gennemsigtig, bortset fra det, jeg antager, er et ansigt. For mig udelukker disse ting, at det er smuds på linsen, fordi smuds ikke kaster en skygge.

Foto: Privat/Imgur

Personen, som har delt billederne, hævder, at ingen af vedkommendes familiemedlemmerne kender til redigeringsprogrammet photoshop eller ved, hvordan man bruger det.

Brugere på Imgur har mange forskellige bud på, hvad det er, man ser på billedet. Nogle mener, at det er en form for dyr, nogle skriver, at lyset spiller os et puds, mens andre er sikre på, at billedet er blevet redigeret.

Britiske Sarah Danbury gjorde også en mystisk opdagelse på et billede, som hun havde taget. Hun tog et billede af sin 19-årige datter, kort før hun mistede hende til en kræftsygdom. På billedet så hun en skikkelse, som fik hende til at måbe.