Familiedrama ved bryllup: Brudgommens mor får et chok, da hun ser bruden

Foto: Privat

En historie med et plot, som et abstrakt kærlighedsdrama fra Hollywood er blevet rapporteret fra Kina, hvor en families verden på et splitsekund blev vendt på hovedet til et bryllup.

En bryllupsdag skal gerne være en af de lykkeligste dage i det gældende pars liv, samt deres familier. Og selv om det er de helt store følelser der er i spil på sådan en dag, skal en bryllupsdag helst ikke indeholde for meget drama - medmindre selvfølgelig der er tale om en film. 

Selvom det der fandt sted til et bryllup i Jiangsu-provinsen i Kina den 31. marts, lyder som noget fra et kærlighedsdrama, er det ganske virkeligt.

Læs også

Sofie Linde springer ud som undertøjsmodel

Alt var angiveligt i sin fineste orden, da brylluppet skulle starte, men med et, ændrede det der skulle have været en lykkelig dag, til et familiedrama uden lige

Genkendte modermærke

Gommens mor lagde pludselig mærke til et modermærke på brudens hånd, og hun blev ramt af et kæmpe chok. Hun kunne nemlig genkende modermærket. 

Det viste sig, at kvinden der nu skulle til at gifte sig med hendes søn, var hendes egen datter - Det skriver Times Now News.

For godt 20 år siden, havde gommens mor havde mistet en datter og nu stod den selvsamme kvinde, og skulle giftes med hendes søn. Moren brød ud i et vandfald af tårer, mange troede sikkert at det var glæde over ægteskabet, men der var langt mere på spil. 

Rystet som hun var, hev brudeparrets mor, brudens forældre til side, for at høre om datteren var adopteret. 

Foto: Sina News

Brudens forældre blev næsten lige så chokerede, da det ellers ikke var en information de havde delt med andre. De kunne fortælle, at de for længe siden havde fundet pigen alene på en vej, og derefter opfostret hende som deres egen. 

Præcis hvordan den dengang lille pige og hendes mor blev adskilt, står stadig delvist hen i det uvisse, men ifølge NextShark, mistænkes den lille piges forsvinden menneskehandel.

Uanset årsagen, var glæden næsten uendelig hos både mor og datter, der begge brød sammen i glædeshulken. 

Dramaet var langt fra overstået.

Selvom både mor og datter var ovenud lykkelige, var der nu med den glædelige familiegenforening, fulgt et andet stort, og noget akavet problem med.

Foto: Sina News

For nu var det pludselig en bror og søster der stod som centrum i et bryllup, der nu havde noget anderledes præmisser end da dagen startede, og både brud og gom var nu både bekymrede og knuste, over at deres bryllup ikke tilsyneladende ikke kunne finde sted. 

Til alt held, skulle det vise sig at gommen, såvel som sin forlovede også var blevet adopteret som helt ung, og brylluppet kunne derfor, til alles store lettelse, få lov at fortsætte.

På den måde endte den måske lykkeligste dag i den lille genforenede familie, med at blive endnu mere lykkelig end man havde kunne forestille sig.

En mere følelsesmæssigt turbulent bryllupsdag skal man nok lede længe efter, også selvom man ser samtlige kærlighedsfilm igennem. 

De medvirkende gik fra forventningsglæde op til brylluppet, igennem det følelsesmæssige drama, at genfinde familiemedlemmer man troede at have mistet for altid, til en bekymring om mulig incest, men til sidst endte de med et smukt bryllup, og familiebånd der må siges at være tættere, hvert fald på nogle måder, end langt de fleste.

Læs også

Nu melder eks-kæresten ud: Det ved jeg om Sidney Lees død

 

 

Dagens Gossip