Fantastisk trick - Sådan slipper du af med gnavesår mellem lårene i sommervarmen

Foto: Shutterstock.com

Får du også de irreterende og smertefulde gnavesår mellem dine lår, når sommeren begynder at trænge sig på? Nu er der heldigvis kommet et godt og simpelt råd, som kan hjælpe dig fuldstændig af med de smertefulde sår.

Det er altid dejligt når temperaturen kigger forbi, og det bliver muligt at iføre sig det lette tøj, men for mange kan varmen også medføre flere ubehageligheder. Mange mennesker døjer med de såkaldte gnavesår mellem lårene, når det begynder at blive lidt varmt, og de kan hurtigt begynde både at svie og gøre ondt.

Heldigvis kommer internettet altid til redning, når man har problemer, og det er også tilfældet i denne situation, hvis du er blandt dem, der ikke kan undgå at få de trælse gnavesår mellem dine lår i løbet af sommerperioden.

Læs også

DMI udsender varsel: Forfærdeligt vejr i dag

På det sociale medie Twitter, er personer nemlig begyndt at dele et råd, som virkelig skulle tage kegler. Hvad går tricket ud på? Du skal såmænd bare finde din roll-on-deodorant frem og smøre den på lårene i det område, hvor du plejer at få dine gnavesår.

Hvis du gør dette, skulle du ifølge de mange mennesker på Twitter, være helt uden risiko for at få gnavesår, uanset hvor varmt det er, og hvor meget du end måtte gå rundt.

Er der andre, der har tykke lår?

Gnavesår mellem benene kommer typisk, fordi ens lår gnider sig op af hinanden. Når det er varmt, vil der typisk være svedigt i det område, og selvom man kunne fortælle sig, at det ville gøre lårene glatte, så skaber det i stedet en friktion, som er med til at slide huden op.

På Twitter skrev en person, der kalder sig Mama Cat, at hun har tykke lår, og hun leder efter andre, der også har problemer med gnavesår i varmen.

“Er der andre med tykke lår? Hvem har noget, der hjælper mod gnavesår? Links til smørelse, der kan hjælp med at lindre smerten eller stoppe blødningen fra mine inderlår,” lyder opslaget fra kvinden.

Hurtigt fik hun respons fra mange personer, og de var tilsyneladende meget enige. Deodorant.

“Helt klart deodorant,”

“Jeg bruger deodorant,”

“Jeg bruger deodorant direkte efter badet, lader dem tørre, og derefter chiller mine lår hele dagen,”

Deodoranten skulle sørge for, at ens lår hele tiden vil glide på hinanden i stedet for at skabe den smertefulde friktion, og dermed vil man undgå de trælse gnavesår, som man pådrager sig, når man har fundet shortsene, kjolen eller nederdelen frem.

Har du prøvet tricket før, og virker det for dig?

Læs også

Mor deler fantastisk rengøringstip – Folk er forbløffede

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip