Far får røven på komedie, da han misforstår datters sms: Nu griner hele internettet af ham

Da den 25-årige datter skrev en sms til sin far, forstod han slet ikke hvad det drejede sig om. Nu griner alle af faderens reaktion. Foto: arkivfoto

En far fik i den grad røde ører, da han reagerede på en meget foruroligende besked fra sin datter.

En far, og en ordentlig en af slagsen, vil altid passe rigtig godt på sin datter, uanset hvor gammel datteren end måtte være.

Det er i hvert fald ganske sikkert, at en far har fortjent en guldmedalje for sin dedikation, da 25-årige Kiera Platt fra New York ikke følte sig helt tip-top på jobbet, skriver Buzzfeed. 

Den 25-årige datter har et meget nært og tæt forhold til sin far, hvor de to gerne sms’er meget frem og tilbage.

Men i slutningen af januar viste, Kiera Platt verdenen hvor god hendes far, Mitch Platt i virkeligheden er. Datteren skrev i en sms, at hun måtte gå tidligt hjem fra arbejde på grund af ‘lady issues,’ der er en pæn måde at skrive, at hun havde smerter som følge af hendes menstruation.

Læs også

Mands numsehul faldt ud af kroppen, da han havde siddet for længe på toilettet med sin mobil

Men det forstod faderen ikke, og derfor var hans svar helt genialt.

- Hva fanden! Hvilken dame generede dig så meget, at du blev nødt til at tage hjem?, spørger faderen i en sms.

Den besked når Kiera Platt ikke at svare på, inden at den næste sms tikker ind på telefonen: 

- Vil du have at jeg skal tale med den kælling?, skriver faderen og har tydeligvis stadigvæk ikke fattet, at de ‘kvindeproblemer’ som Kiera Platt henviser til er naturens helt egne. 

Kiera Platt skyndte sig at tage et screenshot af den morsomme misforståelse og lægge beskederne på Twitter, hvor folk straks hyldet faderen for sig gåpåmod.

- Han er ved at tage kampen op mod naturen selv, skriver en bruger på twitter, og en anden bruger bakker også op om faderens misforståelse:

- Elsker det her! Din far er legendarisk.

I et interview til Buzzfeed afslører Kiera Platt at hendes far ikke jokede, men efterfølgende ønskede hende god bedring. Generelt har de to et meget sløret forhold mellem jokes og misforståelser, når de sms’er så meget sammen.

Læs også

4 grunde til at du hele tiden går og prutter - og 1 tegn på, at det kan være en alvorlig sygdom

- Det bedste ved vores forhold er vores snakke frem og tilbage. Der er ikke rigtig nogle grænser for hvornår, at det er for meget, og når vi joker er det altid sjovt. Han er den bedste far i verden, og jeg vil ikke ændre noget som helst ved ham, siger Kiera Platt til Buzzfeed.

 

En anden far har også fået stor ros på nettet, da han afslørede et trick med opvaskemaskinen, som folk siden er gået amok over

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip