Far fik et chok, da han kiggede på baby-overvågningen: Så skyndte han sig at fjerne sit barn

Foto: Privat

Et forældre par blev meget paranoide, efter at de så en besynderlig skikkelse på deres babyovervågning. De valgte derfor at tage deres datter ud af værelset.

En nybagt far fik sig lidt af et chok, da han og konen kiggede på babyovervågningen, der holdt øje med deres datters vugge.

Videoovervågningen viste nemlig et spøgelseslignende objekt, der svævede lige over babyen. På videoen ses det, hvordan den svæver rundt i en cirkulær bevægelse om barnets vugge.

Læs også

Mai Manniche deler trist meddelelse

“Vi blev begge meget paranoide, og vi endte med at tage vores datter ud,” lyder det fra faren, der har delt billedet på internetforummet, Reddit.

“Den fløj rundt om vuggen i mere end fem minutter, og derefter forsvandt den for resten af natten,” fortæller faren.

Du kan se videoen af overvågningen her

Var det en ånd?

Det blev dog først for alvor mystisk, da faren forsøgte at filme objektet med sin iPhone. Her kunne det nemlig ikke ses, selvom den fortsat fremgik tydeligt af overvågningskameraet.

Foto: Reddit

Faren gik også selv ind i lokalet og forsøgte at puste hårdt, men det fik altså ikke den spøgelseslignende genstand til at skifte retning.

Blandt kommentarerne på Reddit til farens opslag, er der flere der har skrevet, at det er en ånd, og at der ikke er noget at være bange for.

“Det er bare en omsorgsfuld elsket, der er gået bort. Intet dårligt i det. Jeg ville ikke være bange,” lyder det i kommentarfeltet.

En anden person skriver, at de har set noget lignende på deres babyovervågning, og de er sikre på, at det blot er gode ånder, da der var flere af dem, da deres barn var sygt.

Hvad tror du, det er, der ses på forældrenes babyovervågning?

Læs også

Mor tog billeder af sin 4 måneder gamle baby: Da hun kiggede på billederne, fik hun sig et kæmpe chok

 

 

Dagens Gossip