Far finder på en genial løsning til børnenes skænderier på bagsædet

Foto: Jake White

Gode råd er dyre, når ungerne konstant farer i totterne på hinanden i bilen. Men der er en løsning.

Der er en grund til, at de fleste forældre pænt tit har brug for at sige følgende sætning i bilen: Unger, hvis I ikke stopper nu, så vender vi om og kører hjem igen.

Børn, især søskende, har det nemlig med at komme op at toppes i bilen. Og det ender som regel med skrig, skrål og ting, der flyver gennem luften.

Læs også

Udenrigsministeriet med fantastisk nyt til rejseglade danskere

Men hvad pokker stiller man op med ungernes skænderier på bagsædet?

Det har en amerikansk far fundet en løsning på, som han har delt på sociale medier. Jake White var utrolig træt af, at hans trillinge-børn altid skulle skændes og slås, når de skulle ud og køre, skriver Scarymommy. 

Derfor satte han en ‘skillevæg’ op mellem hvert barn på bagsædet. Og wupti, så kunne ingen af børnene nå hinanden eller drille hinanden.

Ud fra faren ansigtsudtryk at dømme på billedet, er skillevæggene et hit, selvom de sikkert ikke holder evigt. Indtil Jake Whites trillinger bliver større, har hans løsning formentlig sparet ham og hustruen for en del hovedpine. 

På Facebook skriver den stolte og kreative far, at de mænd, han har mødt på sin vej, har brugt ordet genialt om hans løsning.

Læs også

Land i stor sorg: Dronningen er død

 

 

Dagens Gossip