Far og 13-årig datter tog på hotel sammen: Pludselig bankede det på døren

Nils Würtzenfeld

379 uger siden

|

06/04/2017
Viralt
Privatfoto
Privatfoto
En enlig mand og hans 13-årige datter havde en forfærdelig oplevelse, da de for nyligt var taget på hotel for at tilbringe weekenden sammen.

Dagens topnyheder

Hvad der skulle have været en hyggelig julegave til sin datter endte som et mareridt for en 46-årige engelsk far og hans 13-årige datter. Det skriver Daily Mail.

Craig Darwell, der arbejder som bilforhandler nær Leeds i England, havde tilbage i december givet sin 13-årige datter Millie et hotelophold i julegave.

Da Millie var bare fire år gammel, døde Craig Darwells hustru, Millies mor, af leukemi, og derfor har den engelske alenefar taget sig af parrets datter alene de sidste ni år.

Da Millie elsker oplevelser og udflugter, havde faderen besluttet, at de to sammen skulle på et ophold på et lækkert hotel. 

Derfor gik faderen i januar på nettet for at booke to værelser på et hotel i byen Chertsey i Surrey vest for London, men fik dog at vide, at der kun var et dobbeltværelse ledigt.

Far og datter. Privatfoto

Hotellet hvor mareridtet udspillede sig. Google Maps

Det bestilte Craig Darwell, men da far og datter mødte op på hotellet torsdag i sidste uge, startede et sandt skrækscenarie for den lille familie.

Ved ankomsten lod Craig Darwell sin datter vente i receptionen, mens han parkerede bilen, men da han vendte tilbage, var det til en række dybt ubehagelige spørgsmål, skriver Daily Mail.

Personalet bag skranken ville nemlig vide, hvem den unge pige var, og da Craig Darwell forklarede, at det var hans datter, forlangte de at se beviser.

Craig Darwell viste dem derfor sin telefon med masser af billeder af ham og Millie, hvorfra flere af dem også stammede fra hendes tidlige barndom.

Han viste dem også et Facebook-opslag, hvori han lykønskede sin datter, da hun fyldte 13 år.

Facebook

Privatfoto

Flere personer fra personalet samt flere gæster så utilpasse til, mens den stakkels far blev stillet en række meget personlige spørgsmål. Imens fik han at vide, at det var hotellets faste politik.

Til sidst fik han lov at få udleveret værelsesnøglen, hvorefter den chokerede far og hans tavse datter gik ovenpå til deres værelse.

Craig Darwell var dog så rystet og vred, at han vendte tilbage til receptionen igen for at klage.

- Hvis det virkelig var hotellets politik, så skulle de have fortalt mig det, så jeg kunne have medbragt hende pas eller noget andet. Jeg har været alene i næsten 10 år, og jeg har aldrig oplevet noget lignende, raser Craig Darwell, der derfor forlangte at se beviser fra manden i receptionen, skriver Daily Mail.

- Jeg sagde, at jeg ville se hotellers retningslinjer, men han svarede, at de var interne, hvortil han fnøs og sagde, at han i øvrigt havde tilkaldt politiet, forklarer Craig Darwell.

Privatfoto

Efterfølgende ankom en patruljevogn, og en kvindelig betjent begyndte undersøge, hvad sagen handlede om.

- En kvindelig betjent ankom, og det tog hende to sekunder at regne ud, hvad der var sket. Hun var rigtig sød, men forklarede, at hun blev nødt til at afhøre mig, fordi de havde modtaget en klage, fortæller faderen til Daily Mail.

Ifølge Craig Darwell var det værste ved hele den bizarre og krænkende oplevelse dog, at den kvindelige betjent også skulle afhøre Millie om, hvorvidt Craig Darwell nu også var hende far.

Derfor gik betjenten ovenpå, hvor den fortvivlede og grædende pige kunne fastslå, at de skam var far og datter.

Imens følte faderen en forfærdelig smerte ved tanken om, at hans datter skulle afhøres på en mistanke om, at hendes egen far var en pædofil, der havde taget en ung pige med på hotel, skriver Daily Mail.

- Min lille pige sad og græd helt ødelagt på værelset, mens det ellers var meningen, at vi skulle have siddet og drukket te og haft vores særlige weekend, lyder det fra Craig Darwell.

- Hvis hendes mor havde været i live, og hun havde været med i stedet for mig, så var dette aldrig sket, understreger Craig Darwell over for Daily Mail.

Privatfoto

Siden har personalet i receptionen prøvet at forklare mistanken med, at Craig Darwell betalte med kontanter i stedet for med kort, men denne påstand er en løgn, fastslår den vrede far.

- De påstår, at jeg insisterede med at betale med kontanter, da vi ankom, men det er løgn! Jeg havde allerede betalt med min kreditkort, før vi overhovedet ankom, forklarer han oprørt.

Siden episoden har Travelodge-kæden selv efterforsket sagen og har efterfølgende været ude med en undskyldning til Craig Darwell og hans datter.

Den kan den ulykkelige far dog ikke bruge til meget og mener i stedet, at hotellet ødelagde deres weekend og traumatiserede hans datter.

Læs også om faderen der delte et uskyldigt billede af sin kone og børn – det udløste voldsom debat på Facebook