Far og 2-årig datter var på vej hjem, da to mænd kom hen til bilen - da han svarede nej til deres spørgsmål, gik det galt

Nils Würtzenfeld

356 uger siden

|

14/09/2017
Viralt
38-årige far skudt ned midt på gaden. Foto: Kristin Grandzol/Facebook
38-årige far skudt ned midt på gaden. Foto: Kristin Grandzol/Facebook
En familiefar forsøgte at beskytte sin datter, da to fremmede mænd pludselig gav ham en skræmmende besked. Sekunder senere skete tragedien.

Dagens topnyheder

Tirsdag aften var amerikanske Gerard Grandzol på vej hjem med sin toårige datter i bilen, da en forfærdelig hændelse indtraf.

For da den 38-årige mand nåede til hjemmet i Spring Garden i Philadelphia, dukkede to mænd pludselig op, da Gerard Grandzol var på vej ud af sin bil. Det skriver CBS Philly.

Med det samme trak de to fremmede, 21-årige Maurice Roberts og hans 16-årige lillebror Marvin Roberts, en pistol og gjorde det klart, at de ville have Gerard Grandzols pung og hans bil udleveret med det samme.

Gerard Grandzol gav dem straks pungen, men fortalte, at de ikke kunne få bilen, hvorefter han med det samme forsøgte at beskytte sin toårige datter, der sad i en autostol på bagsædet.

Så lød to skud, og Gerard Grandzol faldt død til jorden. Skudt to gange i hovedet.

Efterfølgende er de to unge brødre blevet anholdt for den koldblodige forbrydelse, og det forlyder fra politiet, at det var den bare 16-årige Marvin Roberts, der trykkede på aftrækkeren og skød den beskyttende familiefar.

Eftersigende var de to brødre tirsdag aften på vej mod indre Philadelphia for at begå et indbrud, da de manglede et transportmiddel.

Det fik dem til at gå efter Gerard Grandzols bil, men da han nægtede at udlevere den, udviklede det væbnede røveri sig til overlagt mord.

- De ville have bilen, men han ville ikke give den til dem, og så skød de ham for det, lyder det fra John Ryan fra Philadelphia Police.

Det oplyses også fra politiet, at den ellers mindreårige Marvin Roberts vil blive stillet for rettet og dømt som en voksen.

Imens begræder både familien og naboer tabet af 38-årige Gerard Grandzol, der udover den toårige datter også var far til en pige på seks år.

- Vi kommer til at savne ham noget så forfærdeligt, fortæller en nabo, der beskriver Gerard Grandzol som altid smilende.

Imens har også den sønderknuste hustru til Gerard Grandzol udtalt sig om den ufattelige tragedie.

- Det er bare ikke fair, at dette er måden, han døde på, lyder det fra Kristin Grandzol, der fortæller, at alle i nabolaget holdt af hendes mand.

Den anholdte 21-årige Marvin Roberts. Desuden er hans 16-årige lillebror sigtet i sagen. Foto: Philadelphia Police

- Han var den bedste far, man kunne forestille sig. Han var vellidt af alle i området. Alle elskede ham, og han var bare den bedste. De to pistolskud ødelagde mit liv og nu har mine to døtre ingen far, lyder det fra Kristin Grandzol.

Venner har startet en indsamling på nettet til Kristin Grandzol og hendes to børn, der må vokse op uden deres far. Der er ligeledes blevet skabt en mindeside på Facebook - Remembering Gerard Grandzol. Der er ingen tvivl om, at den 38-årige familiefar var højt elsket.

Pædofil tiggede sit offer om at holde mund: ’Jeg er for køn til at komme i fængsel’