Far sørgede ved sin datters grav i 30 år: Så gjorde han tragisk opdagelse

En stakkels far er sønderknust, efter en uvirkelig sandhed er gået op for ham.

I 1988 mistede britiske George Salt sin datter Victoria - bare to dage efter hun var blevet født.

Efterfølgnede blev den lille pige begravet på et fælles gravsted på kirkegården Southern Cemetery i Manchester, hvor George Salt efterfølgende er kommet regelmæssigt for at sørge over tabet af datteren. Det skriver BBC.

30 år er nu gået siden familie måtte sige farvel til deres lille pige, og den pligtskyldige far besøger nu gravstedet fast to gange om året, men da han for nylig dukkede op for at tale med Victoria, som han har gjort de sidste 30 år, fik han et chok.
Gravstenen var nemlig væk.

Læs også

Kvinde modtager uønsket tissemandsbillede: Så sender hun vanvittigt svar retur

- Jeg kiggede ned og blev fuldstændig lamslået. Jeg tænkte; ‘hvor er gravstenen blevet af’? har han forklarer til BBC.

Efter at have søgt på hele kirkegården, fik den forvirrede far endelig øje på den forsvundne gravsten, der udover Victorias navn også indeholder navne på de 16 andre person, der havde ligget på det fælles gravsted.

Stenen var blevet flytte til et nyt sten, hvilket George Salt ikke forstod meget af, men da han efterfølgende forhørte sig, hvorfor stenen var blevet rykket fra datterens gravsted, fik han en både trist og surrealistisk besked. Datteren havde nemlig hele tiden ligget begravet på stenens nye placering.

Læs også

Derfor kan det skade din hund, når I leger boldlege

Forklaringen lød på, at gravstenen var blevet placeret forkert allerede da den blev rejst engang i 80’erne, og at man først dette år var blevet opmærksom på, at den ikke stod det sted, hvor navnene på stenen lå.

Derfor besluttede man at flytte den - dog uden at orientere George Salt, der nu er både chokeret og ulykkelig over at have talt til den forkerte grav i 30 år. 

Læs også

Kvinde vågnede og fornemmede noget i sengen: Var nær død af skræk, da hun løftede dynen

- Jeg fik aldrig noget at vide. Jeg føler mig svigtet. Når du besøger en grav, sætter du dig ned og snakker og fortæller om, hvad der nager dig, men det frustrerende er, at jeg har talt til en grund, hvor hun ikke befinder sig, lyder det fra den ulykkelig far.

Fra kirkegårdens side har man undskyldt for den smerte og svige man måtte have forårsaget familien. 

Århus Stiftstidende - Her finder du de mest populære Århus Stiftstidende nyheder og breaking nyt. Altid først med de bedste lokale historier fra Stiften. Alt fra 112 nyt til sport og politik.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip