Farmor besøger sin voksne søn: Da hendes barnebarn åbner døren, bliver hun straks mistænksom

Ane Sørensen

376 uger siden

|

08/05/2017
Viralt
Foto: Facebook/Tannin Pease
Foto: Facebook/Tannin Pease
Der ventede amerikanske Carolynn Pease noget af en overraskelse, da hun tidligere på året besøgte sin voksne søn.

Dagens topnyheder

Ventetiden kan føles uendeligt lang, når man går og glæder sig til at blive bedstemoder. Men for amerikanske Carolynn Pease blev forventningens glæde meget kort.

Da hendes søn Tannin Pease skulle være far, besluttede han nemlig, at han ville give moderen sit livs overraskelse.

Det skriver ABC News.

Derfor skjulte han og konen Katie Pease, at de skulle være forældre for tredje gang. Først to dage før, at barnet skulle komme til verden, afslørede den endelig deres søde hemmelighed.

Efter to ufrivillige aborter havde Katie og Tannin Pease nemlig besluttet, at de ville vente med at fortælle om graviditeten, til de var længere henne i den:

- Vi havde allerede været igennem to ufrivillige aborter, hvor vi havde fortalt folk, at vi skulle have et barn og måtte derefter fortælle, at det skulle vi ikke længere. Det var hjerteskærende, og det ville vi ikke opleve igen, så det hjalp at vente så længe, siger Katie Pease til ABC News.

Tannin Peases familie bor i en anden stat, så det var ikke så svært at skjule graviditeten for dem. Når de talte med dem på Skype, sørgede de for, at man ikke kunne se Katie Peases mave. 

Katie Pease skulle sættes i gang den 19. februar, hvilket tilfældigvis er Caroylynn Peases fødselsdag. Så da hun kom for at besøge sin søn den 18. februar, afslørede han endelig den store nyhed. 

Den lille dreng Saul Pease endte med at komme til verden den 20. februar - den lille fyr var Carolynn Peases barnebarn nummer 11.

Tannin Pease filmede moderens reaktion og delte den efterfølgende på Facebook. Se den søde video lige herunder.

Der ventede Jared og Makelle Ahlin noget af et syn, da de var til scanning, for at se deres lille barn.