Fisk sad fast oppe i 30-årig mand: “Jeg satte mig på den ved et uheld,”

Foto: Privat

Lægerne på et hospital blev meget chokerede, da de så resultatet af den røntgenundersøgelse, de foretog på en 30-årig mand.

Der er ingen tvivl om, at læger af og til ser de mest bizarre ting, som mennesker af den ene eller anden årsag har valgt at indtage eller putte op i sig.

Forleden mødte en 30-årig mand op på hospitalet, da han havde brug for lægernes assistance til at få intet mindre end en hel fisk ud af sin numse.

Læs også

DR-vært chokerer: Stopper på populært program

Det britiske medie Daily Mail beretter om, at en 30-årig mand fra Kina skulle have en hel fisk fjernet fra sin endetarm. Det skete efter, at han angiveligt havde sat sig på den ved et uheld. Sådan lød forklaringen fra manden.

Ifølge Daily Mail så fortæller lokale medier ikke om længden på fisken, men selve arten skulle typisk være mellem 30 og 40 centimeter lang.

"Føj den stinker"

Den 30-årige mand mødte op sidste tirsdag på Zhaoqing First People’s Hospital i Guangdong-provinsen i den sydlige del af Kina.

Han havde kraftige mavesmerter, og derfor skulle manden undersøges med røntgensyn. Lægerne blev ganske chokerede, da de studerede røntgenbillederne, for det lignede en hel fisk, der gemte sig i mandens tarm.

Patienten der ønsker at være anonym, har fortalt, at fisken gled op i numsen på ham, da han ved en fejl satte sig på dem. Det fortæller det lokale medie Guangdong Television

Lægerne var nødt til at foretage en operation på den 30-årige mand, for at få fisken ud. På en video fra operationen kan man høre en kvindelig sygeplejerske, der siger 'Føj hvor den stinker'. Det fortæller det britiske medie.

Læs også

Ny meningsmåling chokerer: Nu er det hele vendt på hovedet

 

 

Dagens Gossip