Flypassager blev rasende: Tog fat i personalet på grund af kvindes vamle vane

Kvinden havde ingen respekt om bord på flyet. Foto: Frederick Joseph

Da sidemanden besluttede sig for at smide skoene, blev det for meget for den fortørnede passager.

Det er ikke altid en fornøjelse at flyve.

Medmindre at man har kassen og kan flyve på første klasse og nyde turen i fred og ro, så skal man altså leve med en masse kompromisser, hvor man ikke kan få det som man gerne vil have det.

Maden smager ikke af noget, der er ikke god benplads, og så kan de andre passagerer være ualmindelig uforskammede, hvilket amerikanske Frederick Joseph måtte sande ombord på et United fly fra Newark, New York og har skrevet om på Twitter.

- Kvinden ved siden af mig tager skoene af, og placerer begge fødder på bordet. Jeg venter bare på, at flypersonalet siger noget, skriver han på Twitter, men så tog historien fart.

Da flypersonalet ikke siger noget, træder Frederick Joseph selv til, og beder kvinden om at fjerne fødderne.

Det var dette billede og den efterfølgende skældud, der fik Frederick Joseph til at reagere. Foto: Frederick Joseph

- Undskyld, frue, men deres fødder er oppe på bordet og ved siden af min mad.

- Hvad vil du have, jeg skal gøre, det er små sæder?, svarer den anonyme kvinde.

- Det forstår jeg godt, men der er jo plads til dine fødder og ben under sædet foran dig, svarer Frederick Joseph.

Læs også

Joachim B. Olsen med vild udmelding: Vil gøre hårde stoffer lovlige

- Det er præcis derfor, at jeg altid flyver første klasse, så jeg ikke behøver at komme herned sammen med alle andre, svarer kvinden hovent.

- Det er alle tiders, så tager du dine ben ned nu? siger Frederick Joseph.

Det fik straks kvinden til at reagere og henvende sig til personalet ombord på flyet, hvor kvinden med fødderne oppe på bordet anklager Frederick Joseph for at generere hende under flyveturen.

Her foreslår stewarden, at kvinden kan flytte sin ene fod, å det ikke genererer Frederick Joseph.

- Hvis jeg skal flytte min fod, så vil jeg kompenseres, siger kvinden. Efter kort tid vender stewarden tilbage, og siger, at kvinden kan få et tilgodebevis til en værdi af 1000 dollars til brug på et hotel som tak for at have ‘hjulpet’ en medpassager.

Da Frederick Joseph spørger, hvad han får som kompensation for sin svie og tort, svarer stewarden, at der er ikke kan gives gavekort eller tilgodebeviser for hans anmodning.

Læs også

Nadia Shila sagsøger hospital for millioner: Læger begik alvorlig fejl ved datters fødsel

Det fik Frederick Joseph til at ringe til flyselskabets kundeservice, så snart landingshjulene ramte jorden. Og her fik han, at vide at kvinden ikke havde modtaget sin kompensation, som stewarden havde stillet i udsigt.

Men med sit tweet vil Joseph Frederick påpege, at flypersonalet tog kvindens parti uretmæssigt, og det har vakt genlyd på twitter, hvor historien er gået viral og er blevet delt af mere end 10.000 brugere. 

Andre passagerer har også oplevet vanvittige syn ombord på flyet, og mange blev rasende, da de så, hvad en kvinde gjorde ombord på et fly.

 

Dagens Gossip