Føj! Kvinde kastede op, da hun gjorde skræmmende opdagelse i en pose ris fra Lidl

Foto: Richard Leech/Twitter

Et ægtepar gjorde en både chokerende og vammel opdagelse, da de fornylig havde handlet i Lidl. Nu undskylder butikskæden.

De fleste forbrugere vil gerne have lidt ekstra for deres penge, men for engelske Richard Leech var det en særdelses uønsket overraskelse, der for nylig fulgte med en pose ris, som han havde købt i discountkæden Lidl. Det skriver The Sun.

Da den intetanende brite under sin indkøbstur lagde posen af mærket ‘Golden Sun’ - der er specielt egnede til mikrobølgeovnen - i kurven, var der ikke noget at se. Det var først, da Richard Leech kom hjem, åbnede posen, hældte indholdet i en skål og satte den i mikrobølgeovnen, at det hele tog en klam drejning.

For da Richard Leech igen tog den varme skål ud af ovnen, lå der en halvrådden mus, som var blevet kogt ind i de løse ris.

Læs også

Derfor må du aldrig lægge toiletpapir på brættet, når du besøger et offentligt toilet

Det klamme syn fik Richard Leechs kone til at brække sig gentagende gange, mens der bredte sig en kvalm lugt i køkkenet.

Den britiske mand bevarede dog fatningen, satte sig til tasterne og skrev et tweet, hvor han rettede henvendelse til Lidl.

- Hej Lidl UK. Jeg tænkte på, om I ville fortælle mig, hvordan denne mus er endt i min pose med ris? Nu stinker mit hjem af kogt mus, og min kone brækker sig ukontrollerbart.

Sammen med teksten vedhæftede han et billede af risposen samt af den døde mus i de kogte ris.

Straks blev det klamme opslag delt massevis af gange på Twitter, og der gik da heller ikke længe, før en talsperson fra Lidl kom med en officiel undskyldning.

- Vi er meget kede af det og har bedt om yderligere oplysninger fra kunden, så dette kan blive efterforsket fuld ud af vores kvalitets-team.

Efter det klamme fund er der muligvis en del kunder, der lige vender og drejer deres Lidl-ris, før de havner i indkøbsvognen.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip