Folk stirrede under løbetur: Flov kvinde kigger ned og opdager hvorfor

Foto: TikTok

En kvinde følte sig nedstirret under en løbetur. Først da hun kom hjem, opdagede hun, hvorfor folk stirrede på hende

Der er mange, der kan genkende, at det kan virke en anelse angstprovokerende at motionere i offentligheden. Mange får nemlig en følelse af, at alle stirrer på én.

Læs også

Ingen i bussen rejste sig for mand i kørestol: Så fik chaufføren en ide

Madison Hildreth har dog afsløret i en video på TikTok, at hun ikke blot havde en følelse af, at folk stirrede på hende. Hun var helt sikker på. Først da hun kom hjem, opdagede hun årsagen til det.

Madison Hildreth havde besluttet sig for at tage ud at løbe en tur iført sine nye løbeshorts. Tilsyneladende var der mange forbipasserende, der kiggede underligt på hendes shorts.

Foto: TikTok

Efterfølgende fandt hun ud af, at den lyse farve på hendes shorts, gjorde hendes sved mere synligt. Til sidst lignede det, at hun havde tisset i bukserne.

"Så jeg lagde mærke til, at folk stirrede på mig på min løbetur i morges," siger hun i videoen på TikTok, hvor hun også viser hendes outfit frem.

"Jeg kiggede i spejlet, da jeg kom hjem... Og jeg indså hvorfor," fortsætter hun.

Madison der heldigvis tog det hele med et smil, siger i sin video på TikTok, at hun fremadrettet kun tager mørke shorts på, så hun kan skjule sine svedpletter.

"Dagens lektion: Brug ikke lyse shorts i 90 graders vejr," har hun skrevet som titel til sin sjove video.

Foto: TikTok

Efter at have delt videoen på det sociale medie, er den gået viralt, og har siden delingen fået intet mindre end 128.000 likes. Mange har endda skrevet i kommentarfeltet, at de sveder på samme måde, og at der ikke er nogen grund til at skjule det.

"Omfavn det skridtsved, pige! Det sker for os alle, mens vi løber og sveder," skriver en, mens en anden skriver: "Lad os normalisere sved, når man træner."

"Jeg kender følelsen. Jeg minder bare mig selv om, at hvis andre ikke får det, er de ikke vant til at arbejde hårdt," lyder det fra en tredje.

Andre skriver i kommentarfeltet, at de ikke helt forstod, hvad problemet var, da de så videoen. Derfor har Madison efterfølgende gjort det klart, hvad det egentlige problem var.

"Jeg troede, det var fordi det på afstand lignede, at du ikke havde bukser på, hvilket måske er lidt bedre," skriver en person, mens en anden blot skriver: "Jeg forstår det ikke?"

Læs også

Hver fjerde forælder: Denne type svindel er ok

"Jeg svedte så meget, at det lignede, at jeg havde tisset i bukserne," svarer Madison til dem, der ikke helt forstod det første gang, de så hendes video.

 

Dagens Gossip