Forældre bliver vækket af grædende søn: Da de hører hans ord, styrter de skrækslagne ned i vaskerummet

Foto: Lindsey McIver/Facebook

En mor har på Facebook fortalt om en skræmmende hændelse, der nær var endt i en tragedie.

Torsdag i sidste uge satte amerikanske Lindsey McIver sig til tasterne og delte et opslag på Facebook, der siden har fået massiv opmærksomhed.

- Jeg har tøvet med at skrive dette opslag. Først og fremmest på grund af den uundgåelige online mor-‘shaming', der nok skal opstå og dernæst fordi, det er virkelig hårdt at genleve, indleder moderen sit opslag. Det skriver New York Post.

Herefter fortæller Lindsey McIver om den episode, der udspillede sig tirsdag i sidste uge, og som stadig sidder i kroppen hos parret fra Colorado.

Læs også

Nygift par nyder deres bryllup: Pludselig kigger de op og går i panik

Dagen før havde familien anskaffet sig en ny vaskemaskine, som de fik installeret og straks tog i brug. Tidlig morgenen efter indtraf dog den uhyggelige episode.

Her blev parret nemlig vækket af deres fireårige søn, der græd så meget, at han nærmest ikke kunne trække vejret. De overraskede forældre forsøgte at trøste ham, men kunne ikke forstå, hvad han sagde.

- Mens jeg forsøgte at tyde, hvad han fortalte os, fløj min mand pludselig ud af sengen og ned ad trappen. Først i det øjeblik gik det op for mig. Han (sønnen, red.) havde sagt: Kloe. Indeni. Vaskemaskinen.

Læs også

35-årig kvinde klager over smerter i benet: Så gør lægerne klamt fund i hendes rygrad

Kloe var parrets treårige datter, og med ét gik det op for de panikslagne forældre, hvor deres lille datter befandt sig. Derfor styrtede familien ned i kælderen, hvor den nye vaskemaskine stod.

- Da vi nåede vaskerummer i kælderen, havde min treårige datter Kloe låst sig selv inde i den lufttætte maskine, skriver moderen videre i sit opslag.

Heldigvis fik forældrende hurtigt stoppe vaskemaskinen og åbnet lågen, så den lille pige kunne trækkes ud.

Læs også

Fem minutter i fuld: Nyt armbånd slår alarm, når du bliver for beruset

- Udover et par små buler på hendes hovede og vådt tøj var hun okay, lyder det fra den ulykkelige Lindsey McIver, der fortæller, at familien nu har fået sat en børnesikring på vaskemaskinen, ligesom de nu også benytter sig af maskinens børnelås-funktion.

På trods af den skræmmende oplevelse priser begge forældre sig lykkelige for, at de blev vækket af den grædende storebror, så de kunne nå at gribe ind i tide.

Hos producenten bag vaskemaskinen, LG, roser man Lindsey McIver for at stå frem i sit opslag og advare andre forældre om faren ved ikke at børnesikre sin vaskemaskine.

Læs også

Derfor må du ikke lade din hund lege med tennisbolde

- Vi opfordrer folk til at benytte de vigtige sikkerhedesfunktioner og til at kontakte vores kundeserviceafdeling, hvis man har brug for hjælp, lyder det i en udtalelse fra LG.

Herunder kan du læse opslaget, der siden har fået over 300.000 delinger og over 76.000 kommentarer.

 

 

 

Dagens Gossip