Forældre fik repareret varmefyr: Fik et chok da de så regningen

Foto: Shutterstock.com

​Med en bare to dage gammel baby i huset og en snestorm på vej, brød en amerikansk families varmefyr pludselig sammen.

Nybagte forældre har en tendens, ganske forståeligt, til at være meget ømme omkring den lille ny guldklump, og er være meget forsigtige med barnet i starten. 

Det samme gælder ganske givet familien Hulscher, fra en by ved navn Willmar i den amerikanske delstat Minnesota.

Læs også

Far forlangte skilsmisse da han så sin nyfødte datter

Den 23. februar 2017, skete noget der til tider sker, og som regel ikke er andet end irriterende og ubelejligt - varmefyret brød sammen.

Problemet var bare, at vintervejr i Minnesota, sjældent ligefrem er behagelige temperaturer, og en snestorm nærmede sig byen i høj fart. Pludselig stod familien med et hus uden varme, en to dage gammel baby, og familiens toårige dreng. 

I et desperat håb om at få fat i en reparatør inden snestormen ramte, ringede faren, Jesse, til det lokale selskab, og forklarer situationens alvor. 

Hvad gjorde situationen endnu sværere, var familiens relativt lave budget, hvilket hr. og fru Hulscher frygtede ikke ville være nok.

Det skulle dog vise sig at være en ubegrundet bekymring.

En reparatør kørte med det samme afsted, og godt en time efter, var der igen varme i familiens hus, også skete det fantastiske. 

Den frygtede regning endte nemlig med at blive alt andet end det. 

I stedet for et højt beløb, stor der i stedet “no charge”, altså ‘gratis’ på regningen, sammen med en hilsen og lykønskning med den nye baby.

Familiens mor, Maria, blev så rørt af den smukke gestus, at hun delte historien på sin Facebook-profil, og det viste sig, at det ikke var første gang selskabet havde været gavmilde. Mange kommenterede opslaget, og delte lignende historier om godhed, fra selvsamme selskab.

Læs også

Nu melder eks-kæresten ud: Det ved jeg om Sidney Lees død

 

 

Dagens Gossip