Forældres 'billige' julegave til børnene var et kæmpe hit: Nu er deres brev gået viralt

Foto: Shutterstock.com

Hayley og hendes mand Barney fandt på en kreativ måde at give deres børn julegave på, så de kunne spare penge, men samtidig gøre børnene glad. De gav dem derfor 'tid' i julegave.

Det er ikke altid let at finde råderum i ens økonomi i juletiden, da der både skal bruges penge på gaver, mad og pynt. Det er især julegaverne der trækker den tunge del af læsset, det har en 34-årig mor også måtte sande.

Hayley Parker og hendes mand havde ikke den helt store økonomi, da de skulle finde på julegaver til deres børn sidste år. Derfor var hun nødt til at være kreativ, og hun endte med at give begge sine børn en fælles gave, som ikke kostede hende noget som helst.

Læs også

Tilbagekalder chips fra Rema1000: Fund af Salmonella

Selvom julegaven blev givet til børnene sidste år, så er det først nu, at hendes gave er gået viralt. Det er den gjort, fordi den inspirerer andre familier med dårlig økonomi til at gøre det samme.

I stedet for at 8-årige Daisy og 4-årige Freddie skulle på jagt efter gaver under træet, som de kunne pakke op, så fik de i stedet et brev, som de blev bedt om at læse om af deres more.

Brevet lød således:

“Dette år har vi valgt at give jer tiden i gave, vores tid - tid som vi som familie kan tilbringe sammen i dejlige stunder. Tid uden afbrydelser, intet arbejde, ingen telefoner, bare os og jer! I denne æske vil i finde 12 konvolutter. I hver konvolut er der en forudplanlagt og forudbetalt familiedate. Den første dag i hver måned åbner vi fælles en konvolut og planlægger vores familiedate,” lyder det i brevet fra 34-årige Haley og hendes mand.

Foto: Hayley Parker

“Da jeg tænkte på, hvad børnene skulle have i julegaver, følte jeg allerede, at de havde alt det legetøj de skulle bruge, så jeg vidste slet ikke, hvad de skulle have,” fortæller hun til Holderness East Yorkshire.

“Jeg vidste til gengæld, at jeg ville elske at skabe nogle dejlige minder for vores familie, og det har været helt fantastisk, og det giver børnene noget at se frem til hver måned,” fortæller hun til mediet.

Moren fortæller også, at det var en perfekt måde at spare penge på. I stedet for at købe dyrt legetøj, som hun skulle stresse over at finde, så har hun i stedet mulighed for i ro og mag at kunne planlægge de forskellige aktiviteter, som både kan koste penge, men også være gratis.

En af tingene familierne lavede var eksempelvis en telefonfri spille- og filmaften, hvor børnene kunne mæske sig i pizza.

Kunne du finde på et give sådan en gave til dine børn denne jul?

Læs også

Par leder efter fjernbetjeningen i sofaen: Gør ækel opdagelse

 

 

Dagens Gossip