Forbløffet mand opdager ved et tilfælde, hvor påskeæg kommer fra

Foto: Youtube

"Vi tænkte, at den måske havde set 50 Shades of Grey eller noget. Det er bizart."

Kærlighed kommer i mange afskygninger. Det måtte Pauric Keaney sande, da han ved et tilfælde fangede en vild kanin på fersk gerning i Nordirland.

Kaninen havde i den grad kastet sin kærlighed på en høne, og nu går videoen af den bizarre affære verden rundt, skriver Daily Mail.

Læs også

13 søskendepar genskaber deres gamle billeder – det her bør du teste med familien

Ireren filmede episoden på sine forældres gård. Her havde den vilde kanin løbet frit omkring, siden den slog sig ned i området for omkring to år siden. Den har ikke kun forlystet sig med høns. Også gårdens katte har fået kærligheden at føle, og den energiske kanin er også blevet taget i at stjæle æg fra hønernes reder.

Den 31-årige ingeniør, hvis video nu er gået viralt, siger, at kaninen virker temmelig særegen. Den løber egentlig bare rundt og gør, hvad den vil.

"Vi lagde først mærke til det omkring Valentidsdag. Vi tænkte, at den måske havde set 50 Shades of Grey eller noget. Det er bizart," siger Pauric Keaney, som har døbt kaninen ”Robbie”.

Han finder hele situationen stærkt besynderlig.

"Nogle af de ting, Robbie gør, er virkelig mærkelige. Han sover med kattene, han stjæler æg fra hønsene. Jeg tror ikke, han ved, hvem han er," siger ingeniøren.

Han tror, at Robbies romantiske følelser for hønerne har stået på et stykke tid. Det var bare første gang, det blev opdaget.

"Han gik virkelig til den. Det er vel rigtigt, hvad man siger om kaniner. Han var meget vedholdende, men hønen virkede ganske uinteresseret," siger Pauric Keaney.

Se videoen nedenfor. Vi skal advare om stærke billeder.

 

Læs også

Linse i stor sorg efter dødsfald: Aflyser alt

 

 

Dagens Gossip