Forbudt for børn: Mand bandlyst på livstid, efter han tog dette med på flyet

Foto: Shutterstock

En flytur fra Belfast til Ibiza endte i kaos og har nu medvirket, at en mand har fået karantæne på livstid af flyselskabet Jet2.

Når personer sætter kurs mod ferieøen Ibiza, er det ofte med det formål at feste, drikke og kaste sig ud i alverdens upassende udskejelser.

For en mand fra Nordirland var festen dog allerede startet, da han gik ombord på flyet fra Belfast til Ibiza - til store irritation for alle andre passagerer. Det skriver The Sun.

Den ubehøvlede passager, kun kendt under efternavnet McDowell, havde nemlig allerede drukket sig så fuld i lufthavnen i Belfast, at han opførte sig både 'aggressivt' og 'forstyrrende' under flyveturen.

Læs også

Mille Dinesen afslører: Her er faderen til mit barn

Og som om det ikke var nok, så havde den spritstive nordirer tilmed valgt at medbringe en oppustelig lolitadukke. Noget der især generede de mange børnefamilier, der også befandt sig ombord.

- Godt gået venner! Rejser sammen med en lolitadukke klokken syv om morgenen foran mine børn og en lang kø. Godt klaret, skrev en sarkastisk passager på flyet i et tweet før takeoff.

En kvindelig medpassager, som rejste med sin fire måneder gamle baby, har forklaret, at manden var del af en større gruppe, som var meget larmende undervejs.

Læs også

18-årig mand råbte ‘idiot’ efter betjent: Det kostede ham dyrt, da han glemte en lille detalje

- Kaptajnen introducerede sig selv (over højtaleren, red.) og gav en virkelig streng advarsel og gentog, at man kun måtte indtage alkohol, der var købt ombord på flyet, lyder det fra kvinden, der samtidig fortæller, at det var stegende hedt i kabinen.

Denne besked gjorde dog den højrøstede gruppe utilfreds, og da manden med den oppustelige dukke fik at vide, at han ikke kunne få serveret mere alkohol, blev han meget vred på personalet.

- Passageren, hr. McDowell, rejste med en større gruppe, der var aggressive mod både flypersonalet og de andre passagerer ombord. Noget som ikke vil blive tolereret, lyder det fra en talsperson fra Jet2, som var det flyselskab, der blev rejst med.

Læs også

Dansk fodbold-profil skal i fængsel: Stod bag voldeligt overfald på to kvinder

- Desværre var hans opførsel særligt unødvendig overfor et af vores besætningsmedlemmer, ligesom han også var aggressiv og uretfærdig i nærheden af familier med små børn, lyder det fra flyselskabet, der derfor ikke så anden udvej end at nødlande.

Derfor landede flyet undervejs i Toulouse i Frankrig, hvor fransk politet ventede på den højrøstede og berusede mand, der straks blev anholdt.

Efter episoden har Jet2 valgt at bandlyse manden for livet, så han aldrig igen kan rejse med det britisk lavprisselskab.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip