Forfærdeligt: 26-årig kvinde tvunget til at føde alene i sin celle

Foto: Youtube

En ung mor har valgt at sagsøge det fængslet, hvor hun var låst inde. Det skyldes, at hun ikke fik nogen som helst hjælp, da hun skulle føde sit barn.

De fleste kvinder ønsker at føde deres børn på hospitalet, da de har mulighed for at få smertestillende og professionel hjælp fra sygeplejersker og læger.

Det var der dog intet af til den 26-årige Diana Sanchez, der gik i fødsel mens hun var låst inde i en celle.

Den 31. juli 2018 blev hun låst inde i Denver County-fængslet, da hun havde begået identitetstyveri. Blot to uger efter, at hun blev låst inde, begyndte hun at gå i fødsel, men hun fik ingen hjælp.

Læs også

Forfærdeligt: 23-årig pige lavede Yoga på altanen - Pludselig mistede hun balancen

Det fortæller hun om i dag, hvor der også er blevet delt en frygtelig video fra et overvågningskamera, der viser, hvordan den 26-årige kvinde føder sit barn på egen hånd, uden hun hverken får hjælp eller smertestillende medicin.

Lægen kom først bagefter

Til det amerikanske medie KDVR fortæller den nu 27-årige mor, at hun seks timer inden hun fødte sin søn, fortalte til fængselsbetjentene, at hun var ved at gå i fødsel.

Ifølge hende fortalte hun mindste otte gange til diverse vagter og ansatte i fængslet, at hun havde veer, men hun fik fortsat ikke nogen hjælp.

 

Hun var derfor nødt til at lægge sig på den lille seng i cellen, og her fødte hun sit barn på egen hånd. Umiddelbart efter, at babyen kom til verden, kom der pludselig en læge. 

Han gik ind og tog barnet, og forlod derefter lokalet igen. Først efter fødslen blev der ringet efter en ambulance til kvinden, der er langt fra tilfreds med den behandling, hun fik af fængslet.

Hun har derfor henvendt sig til en advokat, og nu sagsøger hun fængslet.

Det gør hun både for den smerte hun var udsat for under hendes fødsel, men også fordi, at ingen af lægerne der tilstå barnet, gav det antibiotika, sørgede for at fjerne slim fra næsen eller vejede og målte ham.

Læs også

Kommende brud raser over vielsesring: Jeg vil ikke have den lille lorte-ring

 

 

Dagens Gossip