Forladt hund bærer en tom skål fra dør til dør i håb om, at nogen vil fodre ham

08/06/2023 14:54

Henrik R

Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
Hunden vandrer rundt i håbet om, at den vil få en lille smule mad og vand.

Mest læste i dag

I en forladt del af Detroit afslørede et hjerteskærende syn den barske virkelighed, som hjemløse hunde står overfor hver dag. Gennem American Strays Project, et initiativ af World Animal Awareness Society (WA2S), blev en hjemløs hund optaget på video, hvor den bærer en tom skål i munden, mens den desperat søger efter mad.

De omkringliggende områder var tomme og forladte, og den udsultede hund fortsatte sin søgen med et sørgmodigt ansigt. Dette billede står i kontrast til den almindelige opfattelse af, at hjemløse dyr altid formår at finde mad eller får hjælp fra velmenende personer.

De frivillige fra American Strays Project var vidner til hundens lidelse, mens den navigerede gennem et område fyldt med forladte huset. Dybt berørt af synet besluttede de frivillige at træde ind. Efter at have fulgt hunden til cirka fem forskellige huse, endte de med at fylde dens skål med mad og sørge for, at den fik vand.

Dette er ikke en isoleret hændelse, men snarere et eksempel på de utallige hjemløse kæledyrs kamp for overlevelse. Disse dyr er ofte i konstant nød og usikkerhed omkring, hvor deres næste måltid vil komme fra.

Efter at have hjulpet hunden, tog de frivillige fra American Strays Project sig også af andre hjemløse dyr i det forladte kvarter og sørgede for, at de blev passet.

American Strays Project blev oprettet som en del af World Animal Awareness Society for at øge bevidstheden om hjemløse kæledyrs udfordringer. Dette rørende møde med den hjemløse hund i Detroit understreger vigtigheden af sådanne initiativer.

Det er vores håb, at denne øjenåbner af en video vil opmuntre folk overalt til at være mere opmærksomme på og hjælpsomme overfor de hjemløse hunde i deres egne samfund.

Du kan se den hjerteskærende video af den hjemløse hund, der går fra dør til dør med en tom skål, ved at klikke på linket nedenfor.