Forsvunden teenager fundet død på sti - skulle mødes med mystisk mand

Nils Würtzenfeld

392 uger siden

|

17/01/2017
Viralt
Leonne Weeks blev kun 16 år. Foto: Privatfoto
Leonne Weeks blev kun 16 år. Foto: Privatfoto
En kun 16-årig engelsk pige er fundet død under mistænkelige omstændigheder. En person er anholdt.

Dagens topnyheder

Tirsdag formiddag blev 16-årige Leonne Weeks fundet død på en sti i Dinnington, England.

Ifølge en ven af den 16-årige pige var Leonne Weeks taget ud for at mødes med en mand, som hun havde mødt på en datingside på nettet.

Det skriver Mirror.

Politiet har fra starten af efterforskningen anset dødsfaldet for værende 'mystisk', da man har været mistænkelig i forbindelse med de skader, som liget af den 16-årige pige havde pådraget sig.

I løbet af tirsdagen har politiet anholdt en 18-årig mand, som nu er mistænkt for mordet, skriver britiske Metro. Det vides endnu ikke, om den 18-årige er den mand, som Leonne Weeks havde aftalt af mødes med via nettet.

Politiet har også oplyst, at pigen blev meldt savnet af familien bare 20 minutter, før hun blev fundet død.

Privatfoto

Privatfoto

Både familie, venner og folk i lokalsamfundet er alle dybt chokerede over dødsfaldet. En anonym ven fortæller, at han er rystet over Leonne Weeks død.

- Vi har været naboer, og jeg kendte hende rigtig godt. Hun var en af mine rigtig gode venner, siger den knuste bekendte, der samtidig kan fortælle om den mystiske mand, som den 16-årige pige skulle mødes med.

- Vi ved ikke, hvad der er sket. Alt vi ved er, at hun gik ud for at mødes med én - en eller anden fyr, og nu har man fundet hendes lig. Hun mødte ham på internettet – på en datingside, lyder det fra vennen.

Politiet er stadig i fuld gang med deres efterforskning, og selvom man allerede har anholdt en person i sagen, så søger politiet stadig hjælp fra lokalbefolkningen i jagten på informationer, der kan bidrage til at opklare, hvad der præcis skete.

Kamera på lille piges værelse afslører, at 'noget' leger med hende.