Frank samlede skrald da han fandt flaskepost: Få dage senere, får han en kæmpe overraskelse

28/08/2023 11:38

Nicolai Steinicke

Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pludselig så de sedlen i den lille flaske med en prop. Frank Bolger smed den næsten væk, indtil hans kone Karen trådte ind. Nysgerrig greb amerikaneren beskeden i en flaske for at undersøge den sammen med Karen og hans barnebarn Autumn Karen.

Mest læste i dag

Trioen tog faktisk til stranden i North Wildwood, New Jersey i sidste uge for at samle affald. 

Bolgers var i begyndelsen ude af stand til at tilfredsstille deres nysgerrighed. Flasken var så lille, at ingen kunne nå brevet. Til sidst prøvede de det hjemme om aftenen med en pincet. Så skete det endelig: de holdt sedlen i hænderne, som var dateret 17. juli 2019, rapporterer Irish Star.

Brevet var underskrevet af en person ved navn Aoife.

Nu var familiens nysgerrighed endelig vakt. Ville de finde afsenderen af ​​beskeden i en flaske?

Da Frank Bolger har en ven på den lokale avis "Wildwood Sun by the Sea Magazine", bad han ham om hjælp. Ikke før havde avisen offentliggjort nyheden, før den spredte sig som en steppebrand.

"Jeg talte med en lokal nyhedsstation i går aftes, en anden nyhedsstation er på vej til min butik, og en avis i North Jersey vil ringe tilbage inden længe," fortalte Bolger til Irish Star.

Så skete det: Martin Byrne så en reportage på irsk tv om det mystiske budskab i en flaske, da han indså, at det måtte være kommet fra hans datter Aoife Byrne.

Endelig fik far-datter-holdet kontakt til Frank Bolger. "Jeg rystede," sagde han til WPVI-TV . "Jeg kunne ikke tro det. Jeg troede aldrig, vi ville finde hende."

Afsenderen af ​​beskeden i en flaske blev ligeledes overrasket. "Jeg havde aldrig forventet, at den ville ankomme til Amerika," sagde Aoife Byrne.