Fremmed kvinde brugere 3 måneder på at tegne Tom Hanks - så modtager hun en usædvanlig pakke med posten

Morten Larsen

398 uger siden

|

24/11/2016
Den tegneglade kvinde var tæt på at tabe kæben, da postbudet i tirsdags kom forbi med den store pakke.

Dagens topnyheder

Tom Hanks blev i tirsdags hædret af præsident Barack Obama og modtog en frihedsmedajle for sit bidrag til den amerikanske kultur.

Samme dag kom postbudet forbi med en stor pakke til en kvindelig fan af den 60-årige skuespiller.

Denise Esposito er en ørn til at tegne, og hun har fyldt en skitsebog med tegninger af Tom Hanks.

Hun gav sine farverige anstrengelser til hollywoodstjernen, der var så begejstret for skitsebogen med tegninger fra alle hans film, at han kvitterede ved at sende en skrivemaskine til den tegneglade kvinde.

- Tom Hanks har lige sendt mig en skrivemaskine og en personlig hilsen som tak for min skitsebog, lød det begejstret i en opdatering fra Denise Esposito på det sociale medie Reddit.

Tom Hanks, der især huskes for sine hovedroller i film som 'Big' (1998), 'Forrest Gump' (1994) og 'Den Grønne Mil' (1999), skrev følgende besked til den kreative kvinde:

'For din dejlige bog med skitser fra alle mine film får du her en skrivemaskine, du kan bruge til lige hvad du vil. Lav mere kunst!'

Foto: Reddit

Denise Esposito gav sin imponerende skitsebog til en publicist med tilknytning til Tom Hanks, da hun i oktober var på en tur til Rom, hvor den 60-årige skuespiller også befandt sig i forbindelse med en stor filmfestival.

Samme dag modtog hun et telefonopkald om, at Tom Hanks gerne ville mødes med den talentfulde kvinde for at takke for de mange tegninger.

- Jeg brugte tre måneder på at lave tegningerne, siger Denise Esposito til LAist og forklarer, at hun var tæt på at græde, da hun skulle mødes med stjernen.

Den dygtige tegner fik endnu et personligt minde fra Tom Hanks, da hun i forgårs modtog skrivemaskinen og den personlige hilsen.

Se her videoen af de mange tegninger med de bedste øjeblikke fra Tom Hanks' flotte karriere på det store lærred: