Fremmed kvinde ser sønderknust far i lufthavnen - da hun hører årsagen, køber hun en flybillet til 5.000 kroner

Foto: Privat

En kvinde skulle til at tjekke ind, da hun overhørte, at en far var i knibe. Derfor gik hun hen til skranken og købte en billet til 5.000 kroner. Manden fik aldrig hendes navn – før nu.

Da en kvinde så en knust far i lufthavnen, tøvede hun ikke et sekund med at hive sit kreditkort frem og købe en billet til ham.

Men først nu har det været muligt for ham at finde ud af, hvem hun egentlig er, skriver CBS.

Læs også

Udsolgt likør får ”Fedladen” kvinde til at bide Aldi-medarbejder

Faderen skulle med et fly og have sin lille datter med. Han gik op til skranken med pigen i armene. Medarbejderen bag disken spurgte, hvor gammel pigen var. Faderen svarede, at hun lige var fyldt to år. Det fik medarbejderen til at bede om at se datterens billet.

Manden var forvirret. Han troede, at datteren kunne flyve med gratis. Hun var dog to måneder for gammel til at kunne flyve med uden sin egen billet.

"Han var sønderknust. Han nævnte, at han ikke havde råd til at ombooke turen eller få fat i en billet til hende med så kort varsel," forklarer medpassageren Kevin Leslie i et Facebook-opslag, som er gået viralt.

Faderen gik lidt væk og begyndte at ringe rundt, mens han krammede sin datter og tog sig til hovedet.

Men en af hverdagens helte trådte hurtigt til. En kvinde, som havde hørt mandens dilemma, gik op til skranken og sagde, at hun gerne ville hjælpe. Uden at tøve trak hun sit kreditkort frem og betalte 749 dollars – omtrent 5.000 kroner – for billetten til den toårige pige.

Manden takkede gentagene gange kvinden og bad om hendes navn, så han kunne betale hende tilbage. Kvinden nægtede at tage imod pengene.

"Det skal du ikke bekymre dig om, sagde hun bare, før hun gik."

Fundet via Facebook
Hverken den unge far eller Kevin Leslie vidste, hvem kvinden var. I hvert fald indtil sidstnævntes Facebook-opslag gik viralt.

​(Artiklen fortsætter under opslaget) 

I løbet af få timer havde brugerne hjulpet med at identificere den hjælpsomme kvinde. Det var Debbie Bolton. Hendes virksomhed har senere bekræftet, at det var hende, som betalte billetten for den lille pige.

Flere ansatte i virksomheden udtaler sig positivt om Debbie Bolton.

"Denne historie beskriver, hvor venligt et menneske Debbie Bolton er. Hun er ubeskriveligt sød, givende, ægte og ydmyg," siger Amber Arnold.

Læs også

Forbløffet mand opdager ved et tilfælde, hvor påskeæg kommer fra

 

 

Dagens Gossip