Frieriet var som en drøm: Alt gik galt, da de skulle have en sandwich

Foto: Shutterstock.com

En britisk kvinde var ekstatisk, da hendes kæreste endelig friede til hende i smukke omgivelser. Lykken endte dog brat, da parret skulle have en sandwich.

Den 26-årige frisør, Lydia Wagstaff, havde længe givet hendes kæreste, 29-årige Henry, hints om, at han godt snart måtte falde på knæ og stille det store spørgsmål, og hun var derfor ekstatisk, da det endelig skete.

"Jeg blev ved med at sende billeder af én bestemt ring til ham et par måneder før, at han spurgte mig, om jeg ville gifte mig med ham," udtalte Lydia.

Læs også

Populær dansk restaurantkæde lukker og slukker

Ladbible skriver, at det britiske par var på vandretur i de smukke omgivelser i Lake District i det nordvestlige England, da Henry endelig friede. Lykken var ikke til at skjule og Lydia sagde hurtigt 'Ja', men glæden endte brat to dage efter, da parret skulle have en sandwich.

"Jeg forventede ikke at han ville forstå [mine hints], så jeg var begejstret," udtalte Lydia om frieriet og uddybede: "Det er en antik ring med en oval central sten og en mindre oval sten på hver side af den."

Hun forklarede at ringen desværre var en smule for stor, men at hun tog den på alligevel, fordi hun ikke kunne vente... Det skulle hun dog aldrig have gjort. 

Den dag da de var på vej ind for at få sandwich, skete der nemlig noget forfærdeligt, da Lydia børstede sit hår væk fra skulderen. "Jeg er først lige begyndt at kunne grine af det," udtalte Lydia om episoden. 

Lydia forklarede, at hun bar på en stor buket blomster og derfor havde fået noget pollen på sin skulder, som hun ville børste af. Da hun gjorde det, fløj vielsesringen af og landede oven på en kloakrist adskillige etager længere nede, hvor den var få millimeter fra at ryge i kloakken og forsvinde for altid. 

"Det virkede altsammen til at foregå i slow motion. Jeg skreg: 'Min ring!' og gik i panik-tilstand, mens jeg prøvede at finde ud af, hvordan jeg skulle komme ned på samme niveau," udtalte hun. 

Parret fik dog hurtig hjælp af en ansat fra parkeringspladsen, og trioen fik udtænkt en plan, hvor den parkeringsansatte fandt vej til et vindue, som var i nogenlunde samme højde som ringen. 

Herfra kunne han fange den med en lang pind påklistret noget dobbeltklæbende tape. Lydia fortalte dog, at hun ikke turde kigge, da ringen balancerede på afgrunden til kloakken, og hun var bange for, at den parkeringsansatte ville komme til at skubbe den ned.

"Jeg kunne ikke kigge. Det var så stressende, men heldigvis reddede han den til sidst," forklarede hun.

Lydia opbevarede ringen i sin kasse i to uger efter, fordi hun var bange for at miste den igen, men nu er hun stille og rolig ved at være kommet sig over chokket: "Når vi bliver gift, håber jeg, at det bare er en sjov historie," fortalte hun.

Læs også

Mor og datter ydmyget i Lidl

 

.

Dagens Gossip