Frisør farver kvindes hår med Nutella: Da hun ser resultatet, tror hun ikke sine egne øjne

Kvinden havde sat sig godt til rette i stolen, da frisøren tog den velkendte chokoladebøtte frem. Foto: Instagram

Da kunden sætter sig godt til rette, finder frisøren den velkendte bøtte med chokoladesmør frem.

Det er et omdiskuteret, men samtidig pokkers velsmagende produkt for både børn og voksne, der gerne vil forsøde ganen lidt eller stille den søde tand.

Nutella er ikke bare et smørepålæg, men et ikonisk produkt, der ligesom Coca-Cola er blevet en speciel mærkevare, som ikke uden videre kan forfalskes, kopieres eller ændres.

Verdenen over er folk pjattede med Nutella i en sådan grad, at der fornylig var nærmest oprør med slagsmål og håndgemæng, da en fransk supermarkedskæde satte chokoladesmørret med smag af hasselnødder på tilbud til spot pris. 

Men Nutella er ikke bare en madvare, der fylder godt i maven, det er også et glimrende farvemiddel, som kunder vil betale mange penge for at få farvet hår med.

Læs også

Dybt ulykkelig Geggo beder danskerne om hjælp: Udlover dusør på 5.000 kroner

Sådan lyder det i hvert fald fra Abed Allahitani, der er frisør og har sin egen salon i Dubai.

Med skønheds- og makeup bloggeren Huda Kattans hjælp har hun delt en video af frisøren, der benytter sig af Nutella, da en kvindelig kunde skal have farvet sit hår. Først bliver håret redt ud, og derefter kan man tydeligt se, hvordan at frisøren putter cirka tre store klumper Nutella i håret på kvinden. Efter den spøjse ingrediens er puttet i håret, så fortsætter farvningen på 'almindelig' vis, hvor der også indgår en dåse kondenseret mælk, som Abed putter i håret på kunden.

Ifølge videoen, der er delt på Instagram, så får den helt blonde kvinde angiveligt meget mørkt hår som følge af behandlingen, hvilket kvinden i sædet er stærkt tilfreds med. Og det er også selvom resultatet langt ikke er permanent, afslører frisøren:

- Det kommer meget an på håret. Hvis man går efter en farve som en lys karamel, så holder det i en til to uger, og hvis det skal være mørkere og man er villig til at lade chokoladen sidde i længere tid, så holder det længere, siger Abed Allahitani til den britiske avis Metro.

Læs også

Far hyldet på nettet: Afslører genialt trick med opvaskemaskine, som ingen kendte

Om der kun indgår den kuriøse ingrediens i farvningen af håret, vides ikke, men man skal nok lige spørge sin frisør til råds, inden man selv gladeligt hælder kakaosmørret i håret.  

Se hele videoen af den noget specielle farvemetode her: 

 

😱😱😱😱😱😱 I can't believe this!! Hair coloring using Nutella by @abedallahitani Nice results, who would try this? #hudabeauty

Pinligt øjeblik: Brud og gom får sved på panden, da musikken pludselig skifter under vielsen

 

Dagens Gossip