Par har boet i gammel lade i 11 år: Vent til du ser den indvendigt

Skrevet af Henrik R

6 dage siden

|

09/06/2024
Viralt
Foto: TikTok
Et par har boet i en gammel lade i 11 år, efter at have forvandlet den fuldstændig indvendigt.

Dagens topnyheder

Et par har fået ros i massevis på nettet, efter at have fremvist den lade, som de har forvandlet til deres hjem.

John og Fin har delt en video på TikTok under navnet @belovedcabin, hvori de giver deres seere en tur rundt i en gammel lade, som har været deres hjemme i de sidste 11 år.

Det skriver det britiske medie The Sun.

Ganske vist er det ikke noget alle at skulle bo i en ombygget lade, men det er svært at benægte, at parret har skabt et imponerende hjem i den lade, de har købt.

Foto: TikTok

Derfor kommer det heller ikke som nogen overraskelse, at de ikke har haft lyst til at flytte fra deres hjem, der indeholder alt fra et klædeskab til opbevaringsrum samt et helt særligt badeværelse.

I videoen giver John også indblik i, hvad det har kostet at købe og ombygge laden, som de ifølge John altså har boet i, i de sidste 11 år.

Han fortæller, at det kostede dem 6.500 dollars at købe den gamle lade, hvilket svarer til lidt over 45.000 kr. Hertil har de brugt omtrent 6.000 dollars (41.800 kr.) på at renovere den.

Foto: TikTok

Blandt andet har de brugt omtrent 1.500 dollars (10.400 kr.) på at skabe deres specielle badeværelse. Derimod har de valgt at spare på deres håndvask i køkkenet, da den kun har kostet 100 dollars (700 kr.).

Videoen er gået viralt på det sociale medie, hvor de på kort tid fik næsten en million visninger samt flere hundrede kommentarer.

Men der var især ét rum, der fik mange seere til at skrive i kommentarsporet, at de var meget imponerede over det.

Foto: TikTok

"Det er drivhus-badeværelset, der gør det for mig," skrev en, mens en anden skrev: "Det der vilde drivhus-badeværelse er alt!"

"Det badeværelse er utroligt," skrev en tredje.

Derudover er der mange andre, der har rost parret for deres evner, når det kommer til at gør-det-selv-arbejde. Flere har også skrevet, at de mener, at parret 'lever drømmen'.

"Jeg elsker det. Lyden alene er vidunderlig," skrev en bruger, mens en anden skrev: "Jeg vil så gerne bo her!"

"Jeg vil så gerne have det her. I lever drømmen. Smukt," lød det også fra en bruger.

"Omg... Det lyder så fredfyldt," skrev en anden bruger, hvortil John svarede: "Ja, ikke? Lydene fra skoven, vinden i træerne, vores husdyr og dyrelivet er så fantastisk at høre hver dag."