Fyr afslører sin kæreste i utroskab - men derfra går det ikke som ventet

Nils Würtzenfeld

392 uger siden

|

06/01/2017
Viralt
Foto: Facebook
Foto: Facebook
En mand bad sin ven om at udspionere sin kæreste, som han frygtede, var ham utro. Og ganske rigtigt...

Dagens topnyheder

Mistanker om utroskab kan være gift for ethvert parforhold, så da en frustreret mand var overbevist om, at hans kæreste havde bedraget ham, så han ingen anden udvej end at udspionere hende. Det skriver Unilad.co.uk.

Det unge par havde ellers lavet en pagt om at være ærlige overfor hinanden, men da manden i forholdet fik mistanke om, at hans kæreste søgte 'det forbudte' ude i byen, fik han sin ven til at udspionere hende for at se, om hun holdt ord, eller om hun svigtede ham.

Og det skulle vise sig, at den mistænkelige mands værste anelser var velbegrundede.

For på trods af at have lovet at parret ’var sammen om deres løfte’, så havde kvinden løjet for ham og været utro - hvilket det lykkes vennen at få et tyeligt billede af.

Straks sende vennen billedet til kæresten, der skuffet og krænket lagde det på Facebook, så alle kunne få kendskab til det frygtelige bedrag.

Foto: Facebook

I opslaget skrev han:

- Dette er grunden til, at jeg har tillidsproblemer. Hun lovede, at hun ikke ville være utro igen og forsikrede mig, at vi var sammen om det her.

Selvom det er meget akavet, at det var min ven, der tog dette foto, så sætter jeg pris på, at han sendte det til mig.

Historien har dog et uventet twist.

For efter at ovenstående billede blev lagt op på Facebook, valgte den mandlige kæreste efterfølgende at offentliggøre hele fotoet – uden censur.

Også her skrev han en tekst:

- Denne pige havde lovede mig, at vi begge to kun skulle holde os sig til light (sodavand)! Det er tydeligt, at hun drikker en Grape Fanta! Vi er færdige!

Foto: Facebook

Hvilken tragedie…