Går viralt: Optisk illusion afslører signifikante personlighedstræk

Foto: Shutterstock

En optisk illusion kan angiveligt afsløre, om du er genert og stille eller selvsikker og stædig.

Du mener nok selv, at du godt ved, hvordan din personlighed er. 

Mange mennesker har dog for vane ubevidst at overdrive sine positive sider og undertrykke sine negative sider, hvilket gør, at man måske ikke altid har det mest korrekte billede af sig selv.

Læs også

Kilder tæt på Putin: Han vil tage alt det, han kan

Hvis man er lidt i tvivl om, hvorvidt man er udadvendt eller indadvendt, så kan en optisk illusion, som er gået viralt på videoappen TikTok, angiveligt give dig svaret. 

Det er TikTok-brugeren Charles Meriot der har delt den optiske illusion på sin kanal (@charlesmeriot), hvor han ofte deler optiske illusioner og personlighedstests til sine næsten én million følgere. 

Denne optiske illusion fungerer som en personlighedstest, der ifølge Meriot kan afsløre, om du er genert og stille eller selvsikker og stædig alt efter, hvad du først ser på billedet, som kan ses herunder:

Foto: TikTok

"Hvad så du først?" spørger Meriot i videoen, hvor han desuden afslører, at nogle ser en hane, mens andre ser en mund med røde læber. 

@charlesmeriot

#greenscreen #takeaNAIRbreak #CatOnALeash #charlesmeriot #illusion

♬ As It Was - Harry Styles
#greenscreen #takeaNAIRbreak #CatOnALeash #charlesmeriot #illusion

"Hvis du så hanen først, betyder det, at du er rimelig genert. Du kan kun lide opmærksomhed, når du er i det rette humør," forklarer han og uddyber:

"Hvis du så munden først, betyder det, at du er selvsikker, stærk og selvstændig." Der er dog ifølge Meriot også negative træk ved ens personlighed, hvis man så munden først.

Foto: TikTok

Han forklarer: "Du kan være en lille smule stædig og agressiv, når tingene ikke går præcis, som du gerne vil have dem til."

Siden delingen er videoen gået viralt på TikTok, hvor brugere flittigt har diskuteret, om resultatet af 'personlighedstesten' passer. 

Nogle har givet Meriot ret, mens andre mener, at testen er forkert, og helt andre bøvler fortsat med at se mere end én ting på billedet.

Én har for eksempel skrevet: "Jeg forsøger stadig at se hanen," mens en anden har skrevet: "Jeg så en mund, der spiste en hane."

Tidligere forvirrede en optisk illusion også brugere på internettet, da de ikke kunne blive enige om, hvad det lignede. Se den ved at trykke her.

Læs også

Dansk mobiltelefon var skyld i, at hårdt kvæstet kvinde måtte lide i flere timer

 

 

Dagens Gossip