Gammel labrador efterladt på gaden: Ejer efterlod hjerteskærende besked

Foto: Swale Borough Council

En ældre labrador blev efterladt midt på gaden af sin ejer. Årsagen stod i en hjerteskærende besked, der dog slet ikke var til at forstå.

Det er ikke til at forstå, når hundeejere pludselig vælger at skille sig af med deres hund, ved at efterlade dem.

Desværre sker det med jævne mellemrum, at mennesker kører deres hunde ud et sted, sætter hunden af og derefter kører væk igen.

Læs også

Den nybagte far tager selfie med sin søn - Moren i baggrunden har fået millioner til at reagere

Denne gang er det sket i den britiske by Kent, hvor en ældre labrador blev bundet fast til et hegn, hvorefter ejeren forlod den gamle hund.

'Jeg lærte ikke at være god nok'

Da hunden blev fundet, fandt man ligeledes en seddel i hundens halsbånd. Det var en besked fra den tidligere ejer, der fortalte hvorfor de valgte at skille sig af med hunden.

“Vær venlig at adoptere mig, eftersom min ejer igennem 10 år har valgt at forlade mig, fordi jeg ikke lærte at være ‘god nok’. Han har returneret mig til det sted, hvor han fandt mig,” lød beskeden på sedlen.

Foto: Swale Borough Council

I 10 år har manden altså haft sin labrador, og alligevel valgte han at skille sig af med den. Det i sig selv er uforståeligt, når man ser på billedet, hvor man ser en smuk og glad hund.

Foto: Swale Borough Council

Beskeden blev delt på en Facebook-side med gadehunde i England, og kort efter var opslaget oversvømmet med beskeder om, hvem der i alverden kunne finde på at efterlade sin hund på den måde.

Labradoren er nu op en hundekennel i byen Kent, hvor de forsøger at finde hundens tidliger ejer, for at finde ud af, hvorfor hunden pludselig skulle efterlades.

Læs også

Føj: Mor viser hvorfor du IKKE skal bruge træ-skeer til din madlavning

 

 

Dagens Gossip