Geggo skaber debat med nyt ammebilllede: 'Det er ikke unaturligt'

Foto: Polfoto

Det skaber røre på nettet, at Geggo stadig ammer sin datter Alba.

Amning er ofte en kilde til stor debat.

Det har Stephanie Karma Christiansen, bedre kendt som Geggo, måtte sande, efter at hun mandag delte et billede på Facebook, som har fået folk op af stolene. 

På billedet ser man Geggo amme sin 14 måneder gamle datter Alba, og det har efterfølgende skabt stor debat om, hvor længe man egentlig bør amme sit barn. 

I flere kommentarer til Geggos billede har forskellige personer nemlig givet udtryk for, at Alba efterhånden er lidt for gammel til fortsat at blive ammet ved sin mors bryst. Flere går sågar så langt som til at kalde det 'unaturligt'.

Men det er ’Familien fra Bryggen’-stjernen slet ikke enig i. Tværtimod.

Læs også

Advarsel: Accepter IKKE en venneanmodning fra denne kvinde

- Det er da lige netop alt andet end unaturligt. Flere børn går når de er omkring et år - WHO anbefaler amning minimum to år, skriver Geggo som svar til kritikerne.

Debatten begrænser sig dog ikke kun til Geggo og amningen af lille Alba. I kommentarfeltet diskuterer realitystjernens mange følgere ivrigt med hinanden, hvornår man ikke længere bør amme.

Nogen skriver, at de har ammet under et halvt år, mens andre andre afslører, at de blev ved med at amme til barnet var over fire år.

Geggo er i øjeblikket aktuel i en ny omgang 'Familien fra Bryggen', som bliver sendt hver torsdag klokken 20.00 på TV3.

Se kilden til den store debat herunder.

Læs også om Jonathan, der filmede sine tvillinger med skjult kamera. Ved midnat måtte han dog pludselig spærre øjnene op.

Dagens mest sete videoer:

Verdens værste joke? Storbarmet pige er ved at få tatovering, da noget går helt galt

Mand stopper skænderi i tog: 'Luk røven og sæt jer ned'

Læge presser gravid kvinde på maven - hold godt øje med hans hænder

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip