Advarsel: Accepter IKKE en venneanmodning fra denne kvinde

Foto: Privat

En 28-årig kvinde fra Irland gjorde en ubehagelig opdagelse, da hun fik en uventet besked på det sociale medie Facebook.

Man skal tage sig i agt for, hvem man bliver venner med på Facebook.

Det advarer 28-årige Vanessa om, efter hun for nylig modtog en besked med et link til en Facebookprofil.

Da Vanessa klikkede på linket, opdagede hun nemlig en falsk profil, som brugte hendes private billeder - dog under navnet Ellie Reece.

Vanessa, som kommer fra Irland, opdagede at personen bag den falske profil havde sendt nøgenbilleder til forskellige mænd i bytte for billeder af deres penis. Derfor advarer hun nu andre mod at blive venner med den falske profil, der kun er ude på at lokke penisbilleder ud af håbfulde mænd. 

Det skriver Mirror.

Der var ikke noget ansigt på nøgenbillederne fra 'Ellie Reece', hvilket indikerer, at den hemmelige afsender formentlig havde fundet de frække billeder på internettet.

Af frygt for at adskillige Facebook-brugere skulle tro, at de frække billeder var Vanessas egne, valgte hun at skrive til nogle af de profiler, som havde kommenteret billederne af hende.

Flere af mændene indrømmede, at de havde sendt nøgenbilleder til den falske profil. 

- Jeg ved, at folk vil tænke, det bare er billeder. Men det er også mit liv, og det er virkelig skræmmende at se nogen bruge dem, som om, det var deres, siger Vanessa til The Sun.

- Jeg ved godt, at det ikke er min krop, men det er så skræmmende at tænke på, at folk kunne modtage disse billeder af tilfældige menneskers kroppe og tro, at de var min, siger Vanessa.

Ligeledes advarer den unge stewardesse andre om risikoen ved at dele billeder af sig selv på internettet.

Vanessa anmeldte desuden sagen til Facebook og fortalte om den på sine profiler på de sociale medier. Men til Vanessa store overraskelse var det hendes egen profil, som endte med at blive deaktiveret.

Efterfølgende er Vanessas profil dog blevet aktiveret igen, og den falske er blevet slettet. Facebook skulle have beklaget misforståelsen og takket Vanessa for at have opdaget svindleren.

Dagens Gossip