Godt nyt til millioner af fans: Denne måned vender goSupermodel tilbage

Foto: Privat

Ét af 00'erne og 10'ernes helt store onlinefællesskaber vender stærkt tilbage i den nærmeste fremtid.

I januar 2006 startede en rejse, som millioner af piger (og drenge) valgte at tage med på. 

Helt præcis d. 26. januar blev onlinefællesskabet goSupermodel nemlig oprettet, og i årene efter registrerede flere millioner brugere sig på sitet.

Læs også

Mugne kager solgt i Netto-butikker over hele landet: Forbrugerne har formentlig allerede spist dem

Da det var størst, var der cirka 30 millioner registrerede brugere, og sitet var Nordeuropas største.

Onlinefællesskabet, som primært henvendte sig til piger i alderen 10-16 år, blev altså en kæmpe succes, men i 2016 måtte den danske virksomhed bag goSupermodel, Momio ApS, indse, at tiden var løbet fra sitet. 

Antallet af brugere faldt i stigende tempo, og virksomheden konkluderede, at deres onlinefællesskab ikke kunne konkurrere med smartphones og diverse apps. 

Derfor lukkede sitet i 2016, og det var ikke meningen, at det nogensinde skulle åbne igen, men planer ændrer sig, og nu har Momio ApS meldt ud, at goSupermodel snart åbner igen. 

Det skriver mediet VG

"Vi skulle brainstorme, hvad vi kunne gøre med begrænsede ressourcer og uden, at det gik ud over allerede eksisterende spil og onlinefællesskaber," har Rikke Møgelvang, der er adm. direktør for Momio ApS, udtalt og forklaret, at pengene til at få goSupermodel på benene igen var små. 

Det viste sig dog heldigvis ikke at blive et problem. 

Da Momio ApS startede en indsamling, meldte tusindvis af goSupermodels mange fans sig nemlig på banen, og på kun 12 timer blev der samlet 350.000 kroner ind. 

Efter cirka en uge lød beløbet på 555.000 kroner. 

"Vi er fuldstændig overvældede og målløse over den opbakning, vi får til indsamlingskampagnen," har Møgelvang udtalt og uddybet, at de mange penge skal bruges på at få goSupermodel op at køre igen. 

Der er desuden samlet så mange penge ind, at der bliver råd til at bringe flere funktioner, som ellers var blevet skrottet, tilbage i spillet. 

Selskabet ønsker blandt andet at genskabe gamle spil som "Wardrobe Challenge," "Dance Show," "Backstage Rush" og "Photoshoots."

Sitet vil åbne for brugere i løbet af december i år, men det er ikke alle funktioner fra det gamle goSupermodel, der vil være tilgængelige.

Sitet bliver på engelsk.

Læs også

Hun vandt millioner i lotto og overdængede sin kæreste med gaver - indtil hun opdagede, hvad han gjorde med dem

 

 

 

 

Dagens Gossip