Gravid 18-årig i voldsomt trafikuheld: Fødte på ulykkesstedet lige inden sin død

Nils Würtzenfeld

370 uger siden

|

06/06/2017
Viralt
Foto: Joanna Marisela Delgado/Facebook/Shutterstock (arkivfoto)
Foto: Joanna Marisela Delgado/Facebook/Shutterstock (arkivfoto)
En gravid amerikansk teenager nåede at føde sit barn på ulykkesstedet, inden de begge døde som følge af en voldsom bilulykke.

Dagens topnyheder

Et tragisk trafikuheld udviklede sig søndag til en dobbelt tragedie, da både en ung 18-årig mor og hendes nyfødte datter døde som følge af den alvorlige ulykke. Det skriver New York Post.

Ulykken fandt sted, da 18-årige Joanna Marisela Delgado fra byen Kerman i Californien søndag nat kom kørende i sin Honda og pludselig mistede kontrollen over bilen, hvori en 10-årig dreng også befandt sig.

Køretøjet skred over i den modsatte kørebane, hvor den gravide kvinde og den 10-årige dreng kolliderede med en modkørende bil.

Føreren af den modkørende bil, 24-årige Adriana Solorio Romero, blev efterfølgende erklæret dræbt ved sammenstødet, mens både Joanna Marisela Delgado og drengen blev voldsomt kvæstede.

Da redningsfolk ankom til ulykken, stod det hurtigt klart, at gravide Adriana Solorio Romeros liv ikke stod til at redde.

Utroligt nok gik den 18-årige kvinde dog i fødsel, og før hun udåndende på ulykkesstedet, fødte hun en lille pige.

Det oplyses, at Adriana Solorio Romero var forholdsvis langt i sin graviditet.

Den nyfødte pige samt den 10-årig dreng blev efter ulykken hastet til hospitalet. Mandag døde den nyfødte pige dog, mens den 10-årige dreng stadig lever, men er i kritisk tilstand.

Emma mistede sit ufødte barn i alvorlig ulykke: Her holder hun hans hånd for første og sidste gang