Gravide Danielle træt af sexlyde fra overboen - men så opdager hun, hvem der har sex

Foto: Shutterstock

24-årige Danielle kvinde var dødtræt af overboens højlydte sex. Men da hun fandt ud af sandheden om larmen, var støjen hendes mindste problem.

Det er hamrende irriterende at bo i lejlighed og bliv konfronteret med andre menneskers larm. 

Når der støvsuges, knaldes, skændes eller festes, så er det tandskærende ulideligt at være en del af begivenhederne på den anden side af væggen. 

Det kunne 24-årige engelske Danielle Davies heller ikke holde ud, da hendes overbo konstant dyrkede højlydt sex, skriver det britiske medie The Sun

Den 24-årige frisør måtte leve med støjen, samtidig med at hun blev mere og mere utryg over, at kæresten måske så andre kvinder bag hendes ryg, da han konstant pillede ved sin telefon, og altid var væk en halv til en hel time ad gangen, hvis han bare skulle hente et par ting fra kiosken eller ryge en cigaret med overboen. 

Læs også

Mand fanger sin kones utroskab med drone og ydmyger hende på nettet

Danielle Davies blev gravid, hvilket var en glædelig nyhed for parret, der så frem til at blive forældre. Men drømmene om et barn gik op i røg, da babyen var dødfødt, og det unge par fik sværere ved tilværelsen sammen. 

Efter at have konfronteret kæresten med rygterne om utroskab, indrømmede han, at han havde været Danielle Davies utro, hvorefter han stormede ud.  

Men et par dage efter tjekkede Danielle Davies kærestens Facebook og fandt ud af hele sandheden om hans eskapader, skriver The Sun.

Bag hendes ryg havde han haft mange kvinder i lang tid - også mens Danielle Davies havde været gravid med parrets barn. Men mest overraskende var beskederne mellem kæresten og den kvindelige overbo, der havde været en god ven af parret og havde trøstede Danielle Davies, efter at hun havde mistet barnet. 

Danielle Davies og kæresten, da alt endnu var godt mellem dem.

Det viste sig, at det var kæresten, der havde dyrket højlydt sex med overboen - og de begge havde løjet Danielle Davies op i ansigtet.

- I al den tid havde hun blot ladet som om vi var venner. Hun viste, at jeg havde mistet mit barn, men alligevel bollede hun med ham. I al den tid han gik derop for at ryge en cigaret med hende, var det ikke for at ryge, men for at knalde, siger Danielle Davies til The Sun.  

Som hævn offentliggjorde hun beskederne mellem kæresten og de utallige kvinder, hvor han ofte bad dem om ikke at afsløre de forbudte forhold mellem dem. 

Da parret ventede et nyt barn sammen, besluttede Danielle Davies at flytte væk fra kæresten, der efterfølgende var blevet kimet ned af venner, familie og andre kvinder, der var vidne til hans talrige forhold.

Læs også

Fyr afslører sin kæreste i utroskab - men derfra går det ikke som ventet

I dag har Danielle Davies fået en datter, hvorefter forholdet til kæresten blev så iskoldt, at hun fik et tilhold imod ham.

- Jeg fortalte ham, at det var mig, der havde lagt hans beskeder frem, og jeg konfronterede også overboen med at jeg vidste at de havde haft et forhold bag min ryg, men det var hun ligeglad med. Jeg er bare lettet over at jeg har nogle venner, jeg kan stole på, og som passer på mig, siger Danielle Davies. 

Utroskab kan i sandhed være ødelæggende for alle forhold, hvilket en nybagt far fandt ud af på fødeafdelingen. Her faldt tiøren nemlig, efter konen havde været utro med en mandlig dværgstripper.