Lucas får 100 erektioner om dagen: Vikki får aldrig 'fred'

Foto: Privat

31-årige Vikki hævder, at hendes kæreste, Lucas, finder hende så attraktiv, at han får op mod 100 erektioner om dagen.

31-årige Vikki Brown og 39-årige Lucas Martins mødte hinanden i en Morrisons-forretning under pandemien i 2020. Det var kærlighed ved første blik, og siden da har de dannet par.

Læs også

Lastbilchaufføren mister sin kat: Grædende modtager han det utænkelige opkald

De bor ganske vist hver for sig, men de ser hinanden ofte. Ifølge Vikki er det dog ikke alt, der kører på skinner i deres parforhold. Hun hævder nemlig, at hun ikke kan få fred fra Lucas' konstante erektioner. Det skriver Mirror.

Hun har afsløret, at hvad som helst kan sætte ham i gang, og at han kan blive ophidset i alle omgivelser. Det er gældende, uanset om det er derhjemme eller i et supermarked – og nu er hun ved at have fået nok.

"Fra start til nu, hvor vi end er, kan han få en rektion. Det er mellem halvtreds til hundrede gange om dagen," siger Vikki, der arbejder i sundhedssektoren.

"Vi skal blot sidde og se en film, gå ned ad gaden eller mødes med et vennepar til en kop kaffe, og så har han fået erektion. Nogle gange er det pinligt, men han griner bare af det."

Vikki havde været single i en årrække, efter at være gået fra manden til sine børn, da hun mødte den otte år ældre Lucas.

Parret, der er fra Stoke-on-Trent i Storbritannien, mødtes da de begge handlede i en Morrisons-forretning under pandemien i 2020. Her sagde Lucas til Vikki, at hun var 'smuk', efter at have set hende i køen.

På trods af, at hun valgte at afvise ham til en start, da han inviterede hende ud første gang, endte det alligevel med, at Lucas fik overtalt Vikki til at tage med på en date.

Deres date må formodes at være gået rigtig godt, for de har været sammen lige siden. Selvom de fortsat bor hver for sig, ser de hinanden jævnligt.

Foto: Privat

Vikki siger dog, at hans konstante lyst til sex skærer ned på hendes alenetid, og hun kæmper derfor med at holde trit med gøremål og aftaler, fordi hun skal efterkomme kærestens ønsker.

Efter at have været i dialog med en læge om de mange daglige erektioner, har han fået at vide, at det ikke er et medicinsk problem. Lucas hæver desuden, at det ikke er sket, før han mødte Vikki.

"Vi mødtes faktisk i mit yndlingssupermarked fra barndommen, Morrisons. Jeg var iført min uniform og havde vådt hår og mundbind på. Da vi stod i køen, gik han rundt om hjørnet med en stor bøf i kurven og sagde: 'Wow, du er smuk'," siger Vicky.

"Vi talte sammen, og jeg afviste tre dates i starten, fordi jeg var så glad for at være alene. Vi ville aldrig have mødt hinanden, medmindre vi var stødt på hinanden i Morrisons."

"Gennem hele forholdet har han altid haft en erektion. På restauranter, i butikker og i fitnesscenteret. Der er ingen pause fra det overhovedet, og jeg spekulerede bare på, om andre par oplever det samme."

"I sengen er det, de samme. Han kan gå i seng med erektion og vågne op med én. Selvom han har nattevagter, er der ingen forandring overhovedet."

"Det er hvert eneste sted, vi er. Vi kan have en helt normal hverdagssamtale om 'Skal vi tage ud at bestige dette bjerg i næste weekend?', og så har han en erektion."

"Jeg kan komme ned af trappen, og gå forbi glasdøren, og derefter være i rummet ved siden af, men det sker stadig."

"Jeg har talt med ham om det, og han har altid troet på godt samleje med sin kvinde og sin kommende kone. Han siger, at det vil gøre forholdet tættere, og det tror jeg også, han vil bare have mig hele tiden."

Foto: Privat

Lucas mener dog, at det er helt naturligt: "Det virker bare naturligt. jeg har en vidunderlig kvinde ved siden af ​​mig. Hun er en gudinde. Hun behøver kun at se på mig og tale til mig, og jeg bliver sulten efter hende."

"Da vi startede, sagde jeg, at jeg er tilfreds med en, så længe vi klarer alle aspekter godt - og efter et år, hvor de fleste par ville dø ud, går der måneder og år, og vi bliver mere sultne efter hinanden."

"Hvis det feromon og testosteron bare hænger rigtigt sammen, kan jeg sagtens gå i seng og se på Vikki og få en erektion. Jeg falder i søvn med en og vågner med en."

"Det er unikt og anderledes, men det er på grund af den kvinde, jeg har ved siden af mig. For mig er hun en gudinde. Hun er dybest set en forbudt frugt, og af den grund vil jeg bare spise den."

Læs også

Konspirationsteoretiker tog fejl: Nu forlanger forældre mere end 1 milliard i erstatning

"Det er sådan, hun får mig til at føle. Jeg har aldrig før oplevet, hvordan hun får mig til at føle. Vores kroppe er så forbundet, og det er så nemt."

 

Dagens Gossip