Han køber 50 cheeseburgere på McDonald's og sætter sig ind i sin bil - så overrasker han alle

Nils Würtzenfeld

386 uger siden

|

20/02/2017
Viralt
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En amerikansk mand besluttede at gøre en forskel for de hjemløse i sit lokalområde. Derfor gik han ind på McDonald’s med en mission.

Dagens topnyheder

Nogen gange skal der ikke meget til for at hjælpe andre mennesker.

Hvad du ofte tager for giver, kan samtidig bring andre stor lykke, og selv de mindste ting her i livet kan have værdi.

Eksempelvis en cheeseburger fra McDonald’s.

De koster kun 10 kroner, og dermed er det noget, vi alle har råd til, men som det måske ikke er alle, der gider sætte tænderne i.

Men hvor en cheeseburger måske ikke er noget for dig, så vil den stadig bringe lykke hos mange hjemløse, der dårligt har råd til mad.

Det erfarede en amerikansk mand fra Asheville i North Carolina, der på Youtube går under navnet Lextasy.

Ansporet af det store antal hjemløse i Asheville besluttede Lextasy for nylig at forsøde tilværelsen for en flok af de mange sultne amerikanere, der hver eneste dag må tage til takke med et liv på gaden. Det skriver Newsner.

Derfor besøgte han sin lokale McDonald’s restaurant og bestilte 50 cheeseburger. Efterfølgende gik han i supermarkedet, hvor han ligeledes købte 50 dåsesodavand.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Med en kammerat som kameramand valgte Lextasy efterfølgende at køre rundt i området, hvor han delte mad ud til både overraskede og begejstrede hjemløse, der ikke kunne skjule deres taknemmelighed over den uselviske og flotte gestus.

At der ikke skal mere end en 10-kroners burger til at glæde andre mennesker er tankevækkende, og nedenfor kan du se den omtalte video, hvor Lextasy gør en forskel for at hjælpe sine medmennekser.