Han smelter hjerter på sociale medier: Dreng med downs syndrom er model

Billedet er et modelbillede - se billederne af Riley i teksten nedenunder: Foto: Shutterstock

Da Riley Baxter forældre fandt ud af, at han havde Downs Syndrom begyndte de at græde, Tanken om, hvordan verdenen ville behandle deres søn gjorde ondt.

Når man venter sig, glæder man sig usandsynligt meget til at holde sit kommende barn i sine arme. Det samme gjorde Riley Baxters forældre, men da lægen fortalte dem, at de fik en søn med Downs Syndrom kunne de ikke lade være med at bekymre sig over det liv, der ventede for deres søn. 

Virkeligheden blev dog en anden, for efterhånden som Riley blev ældre, blev det tydeligt, at drengen spredte glæde og smil uanset hvor han var. Det betød, at de stolte forældre kunne lægge paraderne og nyde deres søn, der fik kaldenavnet 'Smilende Riley'.

Modelkarriere som fireårig

Allerede som fireårig fik en model øje på Riley, og der gik ikke lang tid før det første modeljob blev landet. 

 

Han har allerede været model for det store britiske brand "Mothercare" og nu behandles han som en stjerne blandt sine klassekammerater:

"Vi var bange for det ukendte, og hvorfor dette skulle ske for os. Havde jeg vist, hvad jeg ved nu, så havde jeg ikke bekymret mig," fortæller den  stolte far Stuart til det britiske medie 'SoShareThis'.

Selvom Riley står overfor mange udfordringer, så får det ham ikke til at miste humøret. Han tilpasser sig hurtige takket været sin kærlige forældre. Også selvom han har svært ved at kommunikere verbalt. Han har f.eks. lært tegnsprog og han er god til det.

 

Riley nyder livet og hans smil har en smittende effekt - se bare de vedhæftede billede. 

På trods af bekymringerne har "Smilende Riley" det godt. Verdenen kan sagtens være et skønt sted for de, der er lidt anderledes. Du kan hylde Riley og alle andre, der ikke passer ned i de samme kasser ved at dele denne artikel. 

 

Læs også

Eksperter advarer mod ny sundhedstrend: Lad være med at gøre det

 

 

Dagens Gossip