Eksperter advarer mod ny sundhedstrend: Lad være med at gøre det

En ny trend er begyndt at gå viralt, hvor unge mennesker kan få 'forstørret' deres læber, uden at det koster det helt vilde. Trenden er dog ikke spor sund.

Rigtig mange - især unge mennesker - ønsker at se ud som deres største idoler. For mange unge piger, er det især de kvinder og influencers de ser på de sociale medier, som de gerne vil ligne.

Det betyder også, at rigtig mange efterhånden er begyndt at få lavet diverse plastikoperationer, som ikke blot er i brysterne, men også baller, læber og mere til.

Det er især fylde i læberne, som er blevet populært disse dage, men det er også dyrt, især hvis man ønsker at holde det ved lige. En billigere metode har dog fundet vej til unge mennesker, og det er nu pludselig gået hen at blive en trend.

Læs også

Barn havde håndgranat med i børnehave: Kunne være gået af når som helst

Unge mennesker der ønsker en større overlæbe, begynder derfor at lime deres overlæbe fast til huden lidt længere oppe, så læben bliver holdt oppe, og dermed ser større ud.

Det er denne video, som folk er begyndt at efterligne.

Du kan se et par eksempler på det her, hvor unge piger har lagt billede op på twitter, efter at de har forsøgt at lime deres overlæbe fast til huden lidt længere oppe.

 

 

Umiddelbart lyder det en smule dumt, men dog også ret harmløst, men det er det altså ikke. Mediet healthline der kommer med gode tips omkring sundhed, anbefaler ikke, at man putter superlim i ansigtet, da det kan give irritation, ødelagt hud og mere til.

“I sjældne tilfælde kan denne type lim give forbrændinger,” skriver de også fortsætter:

“Hvis du får superlim på din hud, bør det ikke give vedvarende skader. Limen vil opløse sig selv indenfor et par dage. Du kan selv skynde på processen, hvis du renser området med vand eller neglelakfjerner,” fortæller de.

Skulle man stå i en situation, hvor limen ikke kommer af efter et par dage, eller man får udslet ikke forbrænding, så bør man henvende sig til en læge.

Læs også

Ekspert advarer mod farlige trend: Folk dropper solcreme for at lave “tatoveringer”

 

 

Dagens Gossip