Har brugt 170.000 på plastikkirurgi: Én ting er hun ked af

Foto: Instagram

En 26-årig kvinde, der har brugt cirka 170.000 kroner på plastikkirurgi, afslører sin sorg over at have været single i syv år. Hun mener, at mænd er 'for bange' til at invitere hende på date.

26-årige Céline Centino, der har mere end 500.000 følgere på Instagram, længes efter et seriøst forhold, men kan ikke finde en kæreste.

Læs også

Mor havde ingen lyst til at få børn: Derfor fik hun alligevel en søn

Modellen har svært ved at finde en kæreste, og selv mener hun, at det er fordi hun er for smuk. Ifølge Céline medfører det nemlig, at mænd ikke tør at tage kontakt til hende. 

"Jeg kan være ude med mine venner, og fyrene kigger efter mig, og ser ud som om de vil spise mig, men når jeg giver dem et lille smil for at invitere dem over, kommer de aldrig," sagde Céline ifølge The Sun

"Sommetider hvis vi er på en natklub, og der er meget alkohol, siger de måske hej og snakker med mig, men de er normalt så berusede, at jeg ikke orker." 

Selv når den 26-årige model formår at få en mand med på en date, er de ofte meget nervøse, hvilket kan stoppe samtalen.

"De er altid lidt generte og sky i starten, men når vi først snakker og de ser, at jeg er sød, slapper de lidt af. Jeg synes, det er virkelig sødt, når de er nervøse i starten," sagde hun. 

Den 26-årige Céline ville elske at få sig en kæreste, som hun kan dele sin fritid med. Faktisk er hun desperat efter at finde et forhold. 

Og når det kommer til potentielle bejlere, har den unge kvinde meget få krav. 

"Jeg har ikke rigtigt en gængs type man, som jeg er tiltrukket af. De skal være høje - højere end mig i det mindset - og jeg kan godt lide, når de er sjove og kan få mig til at grine," lød det fra Céline. 

"Men hvad angår hår eller ansigt, har jeg ikke noget konkret. Jeg synes personlighed er meget vigtigere end udseende."

Céline blev mobbet med sit udseende, da hun var yngre. Flere mobbere var onde mod hende og mobbede hende med en måde, hun så ud på. Derfor dømmer hun i dag ikke folk på deres udseende. 

Men efter at have gennemgået operationer og indgreb for mere end 170.000 kroner, har influenceren og modellen fået det sidste grin. Nu tjener hun nemlig en formue på at sælge billeder af sig selv. 

Flere af hendes tidligere mobbere har endda prøvet lykken efter Célines transformation. Ingen af dem har dog haft succes. 

"Siden mine operationer har der været et par personer, der har mobbet mig, som har kontakt mig, men jeg gider ikke at svare," afslørede hun. 

"Jeg var så utilfreds med mig selv før. Jeg følte mig så grim og som om jeg var fanget i min egen krop. Nu har jeg fået tre brystforstørrelser og får filler i mit ansigt hver anden måned." 

"Min mor siger, at jeg ikke har brug for det, men hun er bare bekymret for operationerne. Det er min krop i sidste ende." 

"Efter mange års mobning er jeg endelig glad for mig selv, og hvordan jeg ser ud. Jeg har mange venner og en vidunderlig familie, men jeg ville elske en kæreste at dele det med." 

Læs også

18-årige Markus var vidne til voldsom ulykke på motorvejen: Så tog han affære

 

Dagens Gossip