Hele nettet har forelsket sig i Leah: Sygdomsramt pige hitter med sin sang

Nils Würtzenfeld

388 uger siden

|

10/02/2017
Viralt
Foto: Lindsay Chapman-Carroll/Facebook
Foto: Lindsay Chapman-Carroll/Facebook
En lille pige gør internetbrugere verden over bløde i knæene og våde i øjenkrogene, efter hendes video er blevet set af over 25 millioner mennesker.

Dagens topnyheder

Det er aldrig sjovt at være på hospitalet, og da slet ikke, hvis du kun er en lille pige.

Men nogen gange gemmer der sig væsentlig mere mod og styrke i små børn, end vi går og tror.

For da amerikanske Lindsay Chapman-Carrolls lille datter Leah, fik konstateret en sjælden form for blodsygdom og skulle indlægges, viste den seje pige hurtigt et stort mod og en smittende livsglæde på trods af sygdommen. Det skriver Someecards.

- Min datter har gennemgået to knoglemarvstransplantationer. Hun har brugt de sidste 322 dage væk fra sin familie og som regel på hospitalet på grund af komplikationerne, lyder det fra Lindsay Chapman-Carroll, der dog forklarer, at datteren er umådelig stærk.

Styrken stammer ikke mindst fra Leahs kærlighed til musik, der giver pigen mod på en ellers hård og ubarmhjertig tilværelse i skyggen af en alvorlig sygdom.

Den lille pige holder nemlig af at synge sig gennem de mange timer på hospitalet, hvilket moderen har optaget en video af. En video der i den grad har lagt internettet ned.

- Nogen foreslog mig, at jeg delte dette med jer personligt. Hun er et lys i mørket for alle, hun møder. Jeg håber, at hun giver jeg et smil på læben skriver Lindsay Chapman-Carroll i en kommentar til en video af datteren, som hun har delt på sin Facebook-profil.

Og moderen lader i den grad til at have ret, for siden hun delte videoen 6. februar i år, har den smeltet hjerter verden over og er blevet set af mere end 25 millioner mennesker.

Den søde og rørende video viser en stærk og sej lille pige, der på trods af at kæmpe en svær kamp finder glæde i musikken og i den grad ikke lader sig slå ud.

Og netop dette budskab er gået rent hjem på nettet, hvor folk ikke kan stå for den søde lille pige, der i den grad lever sig ind i sangen.

Du kan se den efterhånden berømte video herunder: