Her tager teenager en selfie med vennens schæferhund: Det fortryder hun øjeblikket efter

Foto: Privat

En ung pige ville gerne tage en selfie med vennens hund, men det gik langt fra, som hun havde regnet med. Det endte nemlig med at koste 40 sting.

En ung teenager ved navn Lara Sanson, havde formentlig ikke regnet med, at der ville være nogen som helst fare i vente, da hun tog et billede med sin gode vens schæferhund.

Læs også

Europæisk storby skifter navn

Lara lå ved siden af den ældre hund, hvor der blev taget et par billeder, men pludselig gik der et eller andet galt, og så fik Lara hele ansigtet ind i munden på hunden, som bed til.

Det billede blev også fanget på kamera, og du kan se optrækket til det grufulde øjeblik på billedet herunder.

Foto: Lara Sanson

Efter Lara Sanson var blevet bidt, blev hun kørt direkte på hospitalet, hvor hun endte på operationsbordet.

Her gennemgik hun en 2 timer langt operation, og hun endte med at få intet mindre end 40 sting, som blev fordelt i ansigtet og på indersiden af munden.

Det fortæller og viser Lara selv på Twitter, hvor hun har uploadet billeder fra før, under og efter den grufulde episode.

Foto: Lara Sanson

 

Foto: Lara Sanson

Selvom Lara fik sig noget af et chok, og skulle gennem en del smerte, så mener hun ikke, at det var med vilje, at hunden bed hende.

“Jeg ved ikke, om jeg rørte ved dens hofte eller om den reagerede på den måde, fordi den er gammel, eller om det var fordi jeg krammede den og dermed skræmte den,” lyder det fra teenageren til et lokalt argentinsk medie.

Læs også

Kvinde gør chokerende fund: Kan du se, hvad dette er

 

 

Dagens Gossip