Himmelsk opfindelse: Nu kan du få en baconrister, der sørger for perfekt sprødhed

Ane Sørensen

354 uger siden

|

28/09/2017
Viralt
Foto: Cuckooland.com
Foto: Cuckooland.com
Bacon Express er den perfekte gave til enhver, som elsker sprødstegt bacon.

Dagens topnyheder

Hvis tanken om et stykke sprødt bacon, som er stegt til perfektion, får dine tænder til at løbe i vand - så bliver du muligvis nødt til at eje denne baconrister.

Den såkaldte ‘Bacon Express’ lover nemlig ikke kun at stege din bacon dobbelt så hurtigt som en stegepande, men også et sundere produkt og let rengøring takket være en aftagelig grill.

Det skriver Daily Mail.

Bacon Express består af en aftagelig varmeplade i midten og to sider, som slutter op omkring det strimlede svinekød, når man lukker maskinen sammen. Et ur på siden giver dig mulighed for at vælge, hvor sprødt du vil have grisens lækre flæsk.

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: Cuckooland.com

Foto: Cuckooland.com

Normalt steger bacon i sit eget fedt, men på grund af Bacon Express’ vertikale design løber det meste af fedtet ned i drypbakken, hvilket gør den sprøde spise en smule sundere.

Det skulle tage omkring 10 - 12 minutter, før baconen er færdigstegt og klar til at komme på tallerkenen. Sidst, men ikke mindst, skulle den populære gadget være nem at rengøre ved at tage drypbakken og varmepladen ud efter brug.

Bacon Express vakte stor opmærksomhed, da den blev lanceret i USA tidligere på året. Nu bliver den også solgt i Storbritannien til en pris på 50 pund (det svarer til omkring 425 danske kroner). 

Hvis du bare må have fingrene i en Bacon Express, kan man købe den hos Cuckooland, som også sender til Danmark.

Se Bacon Express i aktion i videoen lige herunder.