Hjemløs hund tigger mad ved McDonald’s, indtil kvinde blander sig: Nu skraldgriner folk af hendes Facebook-opslag

Foto: Betsy Reyes/Facebook

En hundeejer har skrevet en særlig bøn på Facebook, efter det er gået op for hende, hvor hendes hund går hen om natten.

På en McDonald’s restaurant i staten Oklahoma i USA er kunderne igennem længere tid blevet mødt af et sørgeligt syn. Det skriver New York Post.

En hjemløs hund har nemlig nat efter nat taget opstilling foran restauranten i håb om, at barmhjertige sjæle vil fodre den med bider fra deres nyindkøbte fastfood-måltider.

Heldigvis for kunden har adskillige kunder forbarmet sig over det sulte dyr, der derfor har kunne mæske sig i burgere og fritter nat efter nat.

Læs også

Er du typen, der skal op og tisse om natten? Så er denne opfindelse lige noget for dig

Nu har sagen om den hjemløs hund imidlertid taget en overraskende drejning, da det har vist sig, at hunden slet ikke er hjemløs.

Det afslører hundes ejer, Betsy Reyes, i en morsom Facebook-opdatering, hvori hun beder folk om at lade være med at give hendes snedige hund mere mad.

Det er nemlig først nu, at det er gået op for kvinden, at hendes - i forvejen velfodrede hund - hver aften og nat sniger sig væk hjemmefra for at udgive sig for at være hjemløs i håb om, at der falder en cheeseburger eller to af.

Læs også

Brudepar holder Disney-bryllup og bliver gift som Askepot og prinsen: Men se nu deres bryllupsgæster

- Hvis du ser min hund ved McDonald’s, så stop med at fodre den. Hun ved ikke, hvordan man opfører sig og forlader sit hjem hele tiden for at besøge McDonald’s midt om natten, skriver Betsy Reyes, der understreger, at hunden på ingen måde lider nogen nød.

- Hun er ikke engang hjemløs. Hun er bare en nasserøv, der har forgivet at være hjemløs, så folk vil få ondt af hende og fodre hende burgere, skriver kvinden og deler samtidig et billede af den fastfood-glade hund.

Det underholdende opslag blev delt på Facebook 22. oktober og har allerede fået over 300.000 likes og tæt på 30.000 kommentarer fra folk, som ikke kan stå for den søde historie og den udspekulerede hund.

Læs også

Er dit hjem beskidt? Så glemmer du muligvis denne lille detalje

Den eneste, der formentlig ikke bryder som om opslaget, er kvindens hund, der nu må nøjes med tørfoder derhjemme.

Du kan se opslaget herunder:

Læs også

Primtal - Udover at være en kilde til evig udfording om at finde det næste primtal for matematisk interesserede, så bruges primtal især indenfor kryptologi og kodningsteori.

Tarmslyng - Symptomerne på tarmslyng er forstoppelse, krampelignende stærke smerter i maven, som er spændt og oppustet, samt ildebefindende og opkastninger. Men hvad er tarmslyng og hvorfor opstår det? Hvad kan man gøre ved det? Og hvor farligt er det egentlig?

Variable omkostninger - Hvis du driver en virksomhed, eller bare gerne vil vide mere om variable omkostninger, kan du her læse mere om hvordan de fungerer.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip