Hjemløs mand bønfalder betjent om et bad - se nu hans vilde forvandling

Bobby Foto: City of Rome Police

Den amerikanske betjent Aaron Page besluttede sig for at give hjemløse Bobby en hjælpende hånd, da han mødte ham på patrulje i lokalområdet.

Den amerikanske politibetjent Aaron Page var forleden ude at patruljere i Rome i New York, da han pludselig faldt i snak med den hjemløse mand Bobby. 

Bobbys skæg var langt og støvet, håret var filtret, og hans eneste tøj var efterhånden blevet godt slidt.

Det skriver det lokale medie WALB.

Foto: City of Rome Police

Bobby nævnte, at han godt kunne tænke sig at blive barberet og få sig et varmt bad. Det fik Aaron Page til at bede Bobby om at komme ind på politistationen næste morgen.

Læs også

Hjemløs mand bryder sammen i tårer, da han ser sig selv i spejlet efter utrolig forvandling

Her ventede betjenten sammen med et par kolleger, som havde besluttet sig for at give Bobby en hjælpende hånd. Hans skæg blev trimmet godt og grundigt, håret klippet kortere og sidst men ikke mindst, havde betjenten samlet tøj sammen til ham.

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: City of Rome Police

Foto: City of Rome Police

Da betjentene var færdige med deres gode gerning, var Bobby næsten ikke til at genkende. Ifølge et opslag på politiets facebookside, var Bobby meget taknemmlig for betjentenes hjælp og følte sig som en helt ny mand.

Siden opslaget blev delt på det populære medie i tirsdags, er det gået viralt med 12.000 reaktioner, mere end 7.500 delinger og 2.000 kommentarer. 

Se alle billederne af Bobby både før og efter lige herunder.

I januar måned forærede en amerikansk betjent en sandwich til en hjemløs mand. Men han blev fyret, da chefen opdagede, hvad han havde puttet i den.

 

Dagens Gossip