Hjemløs mand bryder sammen i tårer, da han ser sig selv i spejlet efter utrolig forvandling

Foto: Facebook

En hjemløs mand fra Spanien fik sit livs makeover, der endte med at ændre hans skæbne for evigt.

At leve uden et tag over hovedet må være enormt hårdt og slidsomt. 

Det var det for spanske Jose Antonia, der havde arbejdet som elektriker, inden tilværelsen tog en drejning drejning, så han endte på gaden og med nød og næppe klarede sig til dagen og vejen ved at arbejde som privat parkeringsvagt. 

Men så vendte heldet, da 55-årige hjemløse Jose Antonia blev inviteret indenfor i en fin frisørsalon i den spanske by Palma, hvor ejeren Salva Garcia fuldstændig tranformerede hans udseende, skriver Unilad.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Jose Antonia fik sit livs makeover, der transformerede hans ydre totalt, så han knap var genkendelig. Fra at være usoigneret med langt hår og buskede øjenbryn til at blive en stilfuld og veltrimmet mand.

Se billederne: Mand med kæmpe pik har fået usædvanligt jobtilbud

Da han så sig selv, kunne han næsten ikke forstå, hvem der kiggede tilbage på ham i spejlet. 

Læs også

Bander truer hjemløse til at udlevere deres kontanthjælp: 'Jeg blev så bange'

- Ingen kan genkende mig, medmindre at jeg selv fortæller, hvem jeg er, siger den tydeligt rørte Jose Antonia i videoen.

Foto: Facebook

Foruden at klippe og farve den 55-åriges hår og øjenbryn, så gav salonen ham også helt nyt sæt tøj og sko, så han nemmere vil kunne finde et arbejde. 

Foto: Facebook

Den helt nye og velfriserede Jose Antonia fik serveret en øl af den lokale barejer efterfølgende, hvor mange kvinders blik faldt på den nu nydelige Antonia. 

Selve forvandlingen skete i juli 2015, men det er først for nylig, at videoen er gået viral og er blevet delt mere end 11.000 gange. 

Læs også

Hjemløs mand nægter at forlade butikken - så opdager betjenten noget, som knuser hans hjerte

Siden har Jose Antonia bibeholdt sit nye velfriserede udseende, fået et nyt sted at bo og leder fortsat efter et job. I dag beskriver han sin forvandling som livsændrende. 

- Det var ikke blot en forandring af udseende. Det forandrede mit liv. Nu vil jeg have et rigtigt job, siger han.      

Se selv videoen med den vilde forvandling her: 

Han er dog ikke den eneste, der er blevet overrasket ud af det blå. Til sit bryllup fik bruden en kæmpe overraskelse, da manden fortæller at familien skal have en lille ny. Da hun vender sig om, kan hun slet ikke holde tårerne tilbage

 

Dagens Gossip