Hjemløs mand tæller sine småpenge - så slipper tre teenagere en pose ved hans bord

Nils Würtzenfeld

390 uger siden

|

01/02/2017
Viralt
Foto: Ryan Cook
Foto: Ryan Cook
Tre unge fyre lagde mærke til en hjemløs mand og tog så en vild beslutning.

Dagens topnyheder

For nylig trådte amerikanske Ryan Cook ind på en fastfood restaurant for at få en bid mad sammen med sine to venner Joshua Mechell og Alberto Montiel, men hurtigt blev de tre mødt af et trist syn.

I restauranten sad nemlig en hjemløs mand, der forgæves forsøgte at skrabe nok penge sammen til et måltid mad. Det skriver Nydailynews.com.

I et Facebook-opslag beskriver 19-årige Ryan Cook, hvordan den sultne mand igen og igen talte sine penge i håb om, at der var nok.

- Han havde en slidt bibel på bordet foran sig med et billede af Jesus. Imens talte han sine penge. Personalet fortale, at han kom der hele tiden, men aldrig forstyrrede kunderne ved at bede om penge. Han bad kun om hjælpe, når han skulle have lidt vand til sin hund, skriver Ryan Cook i sit opslag.

De tre venner besluttede straks at hjælpe den hjemløse, og gav ham derfor et gavekort til restauranten.

Derudover skyndte vennerne sig til en nærliggende butik, hvor de købte en jakke, en hat, tre skjorter og førstehjælpskasse.

Efterfølgende gik de tilbage på restauranten og lagde posen med indkøbene ved siden af manden, der sad ved et af restaurantens borde.

- Efter vi gav ham tingene, fortalte han, at der var ligesom jul, fordi han ikke havde fået julegaver i år, fortæller Ryan Cook, der har en bøn til andre.

Foto: Ryan Cook

- Jeg sagde bare til ham, at han skulle tænke på det som en forsinket julegave. Vi prøvede bare at sætte et eksempel ved at være uselviske og gøre noget godt for andre. Gør man det, bliver verden et bedre sted, lyder det fra den 19-årige.

Den hjemløse blev forståeligt nok lykkelig for gaverne og prøvede straks sin nye jakke på.

Efterfølgende har de tre holdt kontakten til den hjemløse mand, og nu planlægger de at skaffe et hotelværelse og et godt måltid til ham i forbindelse med den forstående ’Super Bowl Sunday.’